Sherlock - Outdoor Escape Room Game

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

Een Coronaproof Outdoor Escape Game 

Tijdens deze Corona pandemie is het lastig om buiten leuke teamuitjes te organiseren. Wij hebben een perfecte balans gevonden om samen met je familie, vrienden of collega's in kleine teams corona-proof spannende outdoor escape room games te spelen. Waar en wanner je maar wilt. Allemaal terwijl je een frisse neus haalt.

Doordat dit spel zonder begeleiding kan worden gespeeld, bespaar je enorm op de kosten en ben je flexibel wat betreft locatie en tijdstip van het spel.

Het verhaal

Een aartsvijand van Sherlock heeft gijzelaars verspreid over de stad in hermetisch afgesloten kamers. Bewapend met je eigen mobiele telefoon is het aan jou en je team om zoveel mogelijk raadsels en puzzels op te lossen, gijzelaars te bevrijden en hiermee zo veel mogelijk geld te verdienen.
 

Spelen in teams

Sherlock wordt gespeeld op je eigen mobiele telefoon of tablet. Nadat je onze app hebt gedownload, creëert deze een dynamisch speelveld rondom, zodat je op elke gewenste locatie het spel kunt spelen. Voor de optimale ervaring zoek je een locatie met veel straatjes en steegjes. Een stadscentrum is perfect om de omgeving te verkennen op een unieke manier.
 

Ondersteunde apparaten

Iedereen met een Apple of Android toestel kan het spel spelen. Zowel mobiele telefoons als tablets worden ondersteund. Deze toestellen dienen minimaal een databundel van minimaal 500MB te hebben. 
 

Prijzen

Sherlock is te spelen vanaf 4 personen De basisprijs van het spel ligt op 13,95 euro per speler. Teams bestaan uit ongeveer 3 of 4 personen, maar meer is natuurlijk ook mogelijk. We hanteren staffelkortingen bij grote groepen. Neem contact met ons op voor een heldere prijsopgave.
 

Aantal teams

Het spel is te spelen door enorm grote groepen die verdeeld in kleine teams corona-proof tegen elkaar kunnen spelen.
 

Locatie

Deze spannende outdoor game wordt gespeeld in de buitenlucht. Het spel is op elke locatie ter wereld te spelen op elk moment dat het jullie uitkomt.

person4 - 100
local_offer€ 14,95 p.p.
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze