Funny Games

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Heeft u een teamuitstapje, bedrijfsuitje, teambuilding, familiereünie, vriendenweekend? Wilt u een iets anders dan anders? Kies voor onze ‘Funny Games’.

Relatief onbekende activiteiten waarbij overleggen en samenwerken is belangrijk dan snelheid en kracht. Iedereen kan meedoen, jong en oud, dik en dun, sportief en A-sportief.
De gehele groep wordt verdeeld in subgroepen en werkt in een rouleersysteem alle spelonderdelen af. Dit programma bestaat uit 6 tot 8 samenwerkingsopdrachten.
Op elk onderdeel vallen letters te verdienen. Des te beter het resultaat, des te meer letters worden in ontvangst genomen. Aan het einde van het actieve programma kunnen alle letters verwerkt worden in een puzzel. De groep die als eerste de slotspreuk oplost is uiteraard de winnaar!!

Aangezien we samen starten met het oplossen van de spreuk maakt iedere groep tot de finale kans op de overwinning.

De onderdelen van funnygames.
Oversteek lopende A’s.
Allereerst bouwen de deelnemers met de aanwezige balken een grote A. Gesitueerd in een cirkel zal men met 1 persoon op de dwarsbalk van de ‘A’ de oversteek moeten maken. Welke groep steekt het snelst over…en via welke weg? Door de cirkel of er omheen?
Het spinnenweb.
De hele groep gaat via het verticale web naar de andere zijde. Echter ieder gat van het web mag eenmalig gebruikt worden. Hoe gaan we dat met elkaar regelen?
Water doorgeven.
Iedere persoon heeft een (lichtgewicht) buis met zwanenhals van 2 meter op haar schouder en vormen een ketting. Wie brengt het meeste water naar de ‘zee’?
Da Vinci Brug bouwen.
Bouw met je team een brug om de rivier over steken.  Met als enigste hulpmiddel een aantal balken.
Rivier oversteek.
Met zijn allen de rivier over. Met als enigste hulpmiddel 4 kratten en 3 balken. Wie doet hit het handigst en het snelst?
De evenwichtsbalk!
De gehele groep staat naast elkaar op een lange plank. Deze plank rust op 4 autobanden. Het is de bedoeling dat iedereen van plaat verwisselt. Daarna mag de grond niet worden geraakt.
Schilderopdracht (optioneel).
Het vooraf vastgestelde thema zal bij dit onderdeel als opdracht fungeren. Welke groep brengt de opdracht het beste tot uiting!
Drie dimensionale games (grote 3D puzzels).
Wie lukt het om van de aanwezige balken een figuur met 4 gelijkzijdige driehoeken te bouwen? En wie lukt het om van 4 plankjes een vierkant te maken. Lijkt me niet zo moeilijk toch?
Slotspreuk!
Nadat alle opdrachten zijn vervuld krijgt u allen de kans om per team de verdiende letters in te vullen in een puzzel. Deze (toch enigszins vreemde )puzzel herbergt uiteindelijk de slotspreuk. Het team die als eerste de centrale bel laat rinkelen en direct met luide stem de slotspreuk kan opzeggen is winnaar van deze ‘Funny games’.
Waren uw resultaten tijdens de spelen niet denderend dan maakt u tijdens de slotspreuk alsnog kans om er met de hoofdprijs er vandoor te gaan. Zo blijft het tot aan de finale spannend!
Kompas-coördinatie- of GPS tocht.
Ps. Deze spelen zijn ook te verwerken in een kompas-coördinatentocht, wandel- en fietstocht, enz.
Of in combinatie met een eendenrallly.

Prijsoverzicht.
Prijs per persoon: € 22,50
Minimaal 20 deelnemers.
Genoemde prijs is inclusief btw maar exclusief reiskosten vanaf Ulft, a € 0,39 per km.
Duur: circa 2 - 2,5 uur
Locatie: op elke gewenste en geschikte locatie.
personVanaf 20
local_offer€ 22,50 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze