Blokarten

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Bedrijfsuitje
Een bedrijfsuitje blokarten op het breedste strand van Nederland!

Staat uw uitje in het teken van snelheid, avontuur en genieten van een ultiem gevoel van vrijheid? Kom racen over het strand in een speciaal ontwikkelde strandzeilwagen!

Blokarten is genieten voor iedereen!
Blokarten is een geweldige activiteit en het mooie is dat iedereen het kan leren. Binnen 5 minuten rijdt u al zelfstandig en aan het eind van de clinic kunt u op 2 wielen een parcours afleggen en kunt u snelheden behalen tot 60 km/u.

Blokarten is niet alleen voor waaghalsen, maar ook voor diegenen die het wat rustiger aan willen doen. U kunt zelf de snelheid bepalen en u hoeft geen sterke conditie te hebben om deel te nemen. Deze activiteit is dus ideaal voor een gemengd gezelschap van jong en oud en meer of minder sportief!

Teamsport
Blokarten doet u zelf, maar de complete clinic geeft genoeg ruimte om een heerlijke teambeleving neer te zetten. Samen uitwaaien, lachen, racen om de koppositie en genieten van elkaars manoeuvres. Meer teambuilding activiteiten kunt u natuurlijk met het blokarten combineren. Denk hierbij aan outdoor lasergame, een beach challenge een Expeditie Robinson of een uitdagende GPS Quest door de duinen.

Een compleet bedrijfsuitje
Natuurlijk is blokarten als losse activiteit een goede start, maar wilt u een compleet dag of middagvullend programma organiseren? Geen punt! Blokarten laat zich prima combineren met andere activiteiten zoals outdoor lasergamen, powerkiten en RIB varen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep maken we graag een aanbod op maat.
Aansluitend aan het actieve programma verzorgen we voor u een gezellige en overheerlijke ontvangst, lunch, barbecue en feestavond bij een sfeervol paviljoen. Wat is beter dan een dag uitwaaien aan het strand en genieten van goede muziek, lekkere hapjes en uw favoriete drankje terwijl u ontspant op een loungebank of aan de bar.

Blokarten in IJmuiden
Blokarten kunt u op diverse plaatsen langs de Nederlandse kust. Echter biedt IJmuiden een locatie die 4 tot 6 keer breder is dan alle andere stranden. Hierdoor kunt u bij elke windrichting genieten van een groot stuk strand en rijdt u dus altijd lange stukken. Daarnaast wordt gereden met A merk blokarts met XL banden, ofwel meer snelheid, comfort en drijfvermogen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op uw evenement vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze site Eventmaker.nl

personVanaf 1
local_offer€ 25,00 p.p.
nights_stayAvondarrangement
where_to_vote Alkmaar, Haarlem, IJmuiden
favorite