Een potje poolen met onbeperkt drank in Utrecht!

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Aantal personen: vanaf 10 personen
Prijs: vanaf € 9,25 per uur (pp)

De oude Romeinen wisten precies welke twee ingrediënten nodig zijn voor het perfecte avondje uit: brood en spelen. Bij Hart van Utrecht dopen we dit graag om tot drank en poolen. We hebben namelijk de perfecte oplossing voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes ontwikkeld: ons poolarrangement inclusief drank!

Kroegklassieker
Wist je dat poolen oorspronkelijk uit Amerika komt? Het spel werd in de 19e eeuw gezien als een spel voor de rijken, maar heeft zich ontwikkeld tot absolute kroegklassieker. Het is inmiddels een van de meest gespeelde spellen ter wereld. Dat is niet zo gek, want poolen is een leuk en competitief spel wat je onder het genot van een drankje kunt spelen.

Poolen als een pro
Poolcafé Hart van Utrecht is een gezellig en sfeervol ingericht poolcafé midden in het centrum van Utrecht. Dit recent gerenoveerde poolcentrum is al ruim 25 jaar een begrip in Utrecht en uitgegroeid tot het bekendste poolcafé in de omgeving. In het café staan 12 professionele pooltafels voorzien van Simonis wedstrijdlakens en Aramith wedstrijdballen. Hier kun je poolen als een pro!

Poolen inclusief drank
Met ons nieuwe poolarrangement kun je vanaf 10 personen terecht voor twee of drie uur poolen inclusief drank. Als je van poolen en drinken houdt (en wie houdt daar niet van?) ben je hier dus aan het juiste adres. Of je nu kiest voor bier, fris of wijn, bij het pool arrangement zit het allemaal inbegrepen. Dat scheelt weer kosten! Haal je poolskills dus uit de kast en kom gezellig een balletje stoten.

Borrelen, pokeren en live voetbal kijken
Een paar uur poolen met vrienden of collega’s vliegt natuurlijk voorbij. Wil je nog even nagenieten onder het genot van een hapje en drankje? Dan kan dat in het sfeervolle cafégedeelte midden in Hart van Utrecht. Hier vind je een ruime keuze aan hapjes en een uitgebreide drankenkaart inclusief cocktails. Een borrel, pokerarrangement en live voetbalwedstrijden kijken behoort ook tot de mogelijkheden. Poolcafé Hart van Utrecht staat garant voor tijdloos plezier!
Prijzen 2- of 3-uurs poolarrangement inclusief drank (bier, fris en wijn):
10 personen: 9,75 p.p per uur
20 personen: 9,50 p.p per uur
30 personen: 9,25 p.p per uur
2-uursarrangementen kunnen geboekt worden van zondag t/m donderdag met een laatste aanvangstijd om 19:00. Vrijdag en zaterdag kun je boeken met een laatste aanvangstijd om 18:00. 3-uurs arrangementen kunnen geboekt worden van zondag t/m donderdag met een laatste aanvangstijd om 18:00.
personVanaf 10
local_offer€ 9,25 p.p.
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote
Utrecht