Termination Tournament: Airsoft, Paintball & Archery Tag

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

Een onvergetelijk tournooi! 

Termination Tournament

Het Termination Tournament bestaat uit verschillende aaneengesloten activiteiten waar maar één team kan winnen. Het toernooi begint met airsoft en vervolgens gaan jullie paintballen! De uitdaging wordt afgesloten met archery tag. De winnaar van het Termination Tournament is het team dat de meeste onderdelen wint!

Programma

Na ontvangst op één van onze locaties, begint de dag met een korte introductie over het programma. Onze begeleider vertelt hoe het programma er die dag uit zal zien en wat de regels zijn tijdens de spellen. Daarna beginnen we gelijk met Airsoft met extra realistische wapens voor een zo realistisch mogelijke beleving. De teams worden samengesteld afhankelijk van de groepsgrootte en daarna gaan jullie de strijd aan! Na dit spel gaan we door met archery tag. Iedereen krijgt een boog en moet zijn/haar uitrusting inleveren. Tijdens de archery tag is het tijd voor een gloednieuwe strategie! Na een spannende Archery Tag wordt de dag afgesloten met een paintball gevecht.

Het team dat uiteindelijk de meeste punten scoort is de winnaar van Termination Tournament!

Voorbeeldprogramma

13:00 – Ontvangst op onze locatie
13:15 – Airsoft
14:15 – Pauze
14:30 – Archery tag
15:30 – Pauz
16:00 – Paintball
17:00 – Afsluiting aan de bar

personVanaf 8
local_offer€ 59,95 p.p.
phone Bel snel
share favorite
where_to_vote
Assen , Emmen , Meppel , Almere , Lelystad , Harlingen , Leeuwarden , Sneek , Nijmegen , Eindhoven , Amsterdam , Gouda , Antwerpen