Piraten themafeest De Muiterij

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

Piraten themafeest de Muiterij is het origineelste themafeest van Nederland. Waan jezelf in de piratenwereld en sluit je aan bij Captain Bluehorn of Scaramouche. Een avond met echte zwaardgevechten, muziek en bourgondisch eten en drinken. 

 

Enkele bemanningsleden hebben de woeste reis op zee overleefd. De overige zeelui zijn overleden aan scheurbuik of hebben de kracht van de zee niet kunnen doorstaan. De hoogste tijd voor nieuwe bemanningsleden dus! Ga samen met Captain Bluehorn opzoek naar een nieuw team voor zijn schip in vestingstad Geertruidenberg. 

 

De hele avond is voorzien van een overvloed aan Bourgondisch genot en entertainment: zo zing je uit volle borst mee met de beste muzikanten en performers! Maar de maaltijd verloopt heel anders dan Captain Bluehorn voor ogen had, vanwege de muiterij onder leiding van Scaramouche.

Na een spannend zwaardgevecht tussen Captain Bluehorn en Scaramouche verslaat Scaramouche de hebzuchtige kapitein. De nieuwe bemanningsleden ontsnappen zo ter nauwer nood aan een kruistocht op zee. Captain Bluehorn wordt door iedereen uitgekotst en iedereen is blij met hun nieuwe kapitein. Laat dat piraten themafeest maar beginnen! 

 

 

 

Programma

19:30 uur - Ontvangst gasten 

20:00 uur - Start piraten themafeest De Muiterij

23:45 uur - Afkondiging 

00:00 uur - Einde themafeest 

 

Informatie 

Tickets: €79,50 p.p. (incl. show, diner en drank)

Tijden: 19:30 uur tot 00:00 uur

Locatie: Fort Sint Gertrudis 

Data 2021: vrijdag 23 januari, 19 maart, 7 mei, 15 en 29 oktober, 5 en 26 november

 

Kom jij met  je schavuiten van vrienden of neem je barbaarse personeel mee op sleeptouw? Boek dit piraten themafeest nu exclusief voor jouw groep. De tijdsindeling en kosten zijn hiervoor op aanvraag. 

 

person2 - 100
local_offer€ 79,50 p.p.
restaurantDiner arrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote
Breda , Den Bosch , Dordrecht