Maria’s Eeuwige Villa - online escape room

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Deze escape room is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik en brengt iedereen weer even nieuwerwets ‘samen’, 100% corona-proof. 

Ben jij er ook zo toe om eindelijk weer iets leuk doen in corona-tijd? Speel dan nu samen met vrienden, familie of collega’s Maria’s Eeuwige Villa: dé online escape room van dit moment! Waarom? Deze online escape room staat bol van prettig pittige puzzels, waardoor je als team vol aan de bak moet. In maar liefst zes kamers puzzelen jullie je via raadsels, puzzels en breinbrekers samen een weg door de geheimzinnige Villa Marialust. 
De hele game is voorzien van indrukwekkende grafische details en prachtige filmische muziek. Het spel bevat geen horror of enge elementen, maar gewoon een lekkere spelflow met een goed verhaal. De escape is gemaakt voor volwassenen, maar vanaf 15 jaar kan je prima meedoen. Met een speelduur tussen de 120-180 minuten staat deze online escape room garant voor een avond lang speelplezier. Duiken jullie in dit puzzelavontuur?

Kraak het 160 jaar oud mysterie
Mia staat met de vreemde, oude brief in haar handen. Ze voelt… een sterke aantrekkingskracht. Ze kijkt op naar de mystieke villa voor haar. Zou zíj het zijn die dit honderdzestig jaar oude geheim kan oplossen?

Deze online escape room sleept jou en je team mee in de wereld van Mia; in een avontuur ‘der vroeger tijden’. Je wordt onderdeel van haar verhaal en puzzelt je een weg door “Maria’s Eeuwige Villa”. Wie kan het eeuwenoude mysterie van deze villa oplossen?

Zo werkt het
Maria’s Eeuwige Villa speel je als team van 1 tot 8 personen (3 tot 5 is ideaal) en is geschikt voor spelers van 15-99 jaar. Speel je corona proof, ieder vanuit zijn eigen huis? Dan deelt de teamcaptain zijn/haar scherm met de anderen via bijvoorbeeld skype, google meet, discord, zoom etc. Tips en tricks ontvang je bij aankoopt van een team ticket.

Dit kost het
Per team koop je slechts één ticket voor € 34,50. Dit ticket geeft toegang tot het spel voor het héle team. 

En verder

Zoek je een origineel cadeau? Maria’s Eeuwige Villa online escape room kan je ook bestellen als cadeaubon. Leuk voor de ander én voor jezelf ;)Daarnaast zijn er er ook zakelijke varianten beschikbaar. Deze hebben een ingekorte speelduur van 60-90 en bevatten een fysiek (brievenbus)puzzelpakket. Ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitje of Vrijmibo! De basisvariant is er al voor € 13,50 p.p. of kies voor de optie incl. uitgebreid borrelpakket voor € 38,50 p.p. Interesse? boek op www.mariasvilla.nl/voor-bedrijven


person2 - 8
local_offer€ 34,50 p.p.
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze