Maffia escape room - op jouw locatie!

Dit uitje is beoordeeld met een 9 .1
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Je collega's compleet verrassen en 'live' overvallen worden tijdens de vergadering? Dat kan! Bij Uitjesbazen hebben we namelijk een escape room ontwikkeld die op elke locatie te spelen is. Bijvoorbeeld jullie kantoor, kantine of een restaurant naar keuze. Met deze escape ervaring staat spanning en sensatie voorop. Je wordt gegijzeld door de Italiaanse maffia. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten! 

Laat je collega’s schrikken!
Jullie beginnen rustig met de vergadering, wanneer er ineens hard op de deur gebonkt wordt... Een overvaller met bivakmuts stormt genadeloos binnen. Jullie worden opgesloten in een ruimte waar een escape room opgebouwd is. Het verhaal wordt snel duidelijk… Jullie worden gegijzeld en hebben 1 uur de tijd om één miljoen euro aan cash te vinden. De tijd tikt voorbij. Lukt het jullie om ongedeerd uit de escape room te ontsnappen?

Wat je krijgt:
  • Een spannende escape ervaring op locatie naar keuze;
  • Breinbreker puzzels en attributen; 
  • Ultieme teambuilding activiteit;
  • Gijzelaars die het spel begeleiden.

De klok tikt...
Onze escape room is uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Door het oplossen van raadsels, puzzels en verschillende cryptogrammen is samenwerking prioriteit nummer 1! De klok tikt als nooit tevoren. Zijn jullie stressbestendig, weten jullie de taken juist te verdelen en samen te werken als één team? Vele anderen gingen jullie al voor. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen één uur. Licht uit, rook aan... NO ESCAPE! Lukt het jullie deze missie tot een succesvol einde te brengen?

Let op:
- De moeilijkheidsgraad is per escape room aan te passen
- De overval kan ludiek of spannend worden gedaan. Laat je dus niet afschrikken door het gijzelthema:)
Wij organiseren het graag voor jullie, hopelijk tot snel!
person15 - 100
local_offer€ 29,50 p.p.
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze