Virtuele Pubquiz (Met de perfecte pubquiz presentator!)

Dit uitje is beoordeeld met een 9 .0
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Humor, ontspanning en een spannende strijd
Anders dan je normaal gewend bent, maar toch gewoon een geweldige pubquiz. Vanuit een speciaal ingerichte studio! Speel (virtueel) met jullie groep of bedrijf. Dus toch die teambuilding, maar dan vanuit huis. Humor, ontspanning en een fanatieke strijd! De ideale manier om in deze tijd te zorgen voor gezelligheid en sociale contacten. Ideaal als activiteit tijdens de vrijdagmiddagborrel of als avondje uit. Correctie: avondje thuis.

Presentatie vanuit een speciaal ingerichte studio
Jullie vormen teams van 4 of 5 personen. Hoe meer personen er meespelen, hoe meer teams er zijn. De personen binnen een team maken virtueel contact met elkaar, bijvoorbeeld via Skype of Zoom. Wij presenteren de quiz vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat alle teams deze live kunnen volgen. Een professionele aanpak, interactieve presentatie en originele vragen.

Datum en tijdstip naar keuze
Deze quiz vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Je kunt de pubquiz zelfs nog leuker maken door gepersonaliseerde vragen toe te laten voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier in voor meer informatie.
person15 - 500
local_offer€ 15,00 p.p.
favorite
where_to_vote