Quaran-teambuilding - Hét online bedrijfsuitje

Dit uitje is beoordeeld met een 9 .2
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Kinderfeestje

Wij presenteren Quaran-teambuilding. Hét beste van hét beste. Crème-de-la-crème. Diverse games verenigt in één unieke game. Competitie, ontspanning en teambuilding. Speel online vanuit huis met collega’s en scoor de meeste punten. Weet jij jouw collega’s te verslaan? Boek Quaran-teambuilding bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Online groepsactiviteit van het jaar!

Jullie krijgen diverse uiteenlopende opdrachten voor je kiezen. Van alles komt samen in dit spel. Van creatieve doe-opdrachten tot quizvragen en van escape games tot gepersonaliseerde vragen. Dé ultieme game om vanuit huis te spelen tegen je collega’s. Wie behaalt de meeste punten en sleept hiermee de winst in de wacht?

Escape games, quizvragen en nog veel meer

De activiteit wordt vakkundig door ons begeleid. Wij controleren alles direct en geven de punten per opdracht. Er wordt continu een live score getoond. Dit zorgt ervoor dat iedereen zeer betrokken en competitief zal zijn. Reageren op iemands hilarische opdracht? Dat kan! De app bevat namelijk een chatfunctie. Gezellig!

  • Diverse games verzamelt in één unieke game;

  • Teambuilding activiteit van 2021;

  • Vakkundige begeleiding;

  • Personaliseren is mogelijk.

Stuur persoonlijke vragen in!

Quaran-teambuilding kan gepersonaliseerd worden, wel zo leuk! Ook maken wij deze teambuilding activiteit op lengte naar jullie wens. Van 2 tot maar liefst 6 uur plezier. Voor ieder wat wils!

Alles vanaf een tientje!

Quaranteambuilding is één van de Home Games van Uitjesbazen. Wij hebben een ruim aanbod teambuilding activiteiten vanaf 10 euro per persoon. Altijd met vakkundige begeleiding op afstand. En dat is écht uniek in deze tijd!

person15 - 500
local_offer€ 10,00 p.p.
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze
favorite