Race simulator huren op locatie

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Op zoek naar een unieke ervaring in jouw loods, kantoorruimte, bedrijfshal of in het magazijn? Reserveer 1 tot en met wel 18 geavanceerde racesimulatoren op locatie. Met en zonder begeleiding is mogelijk.

De simulatoren zijn voorzien van high-end gaming pc’s die gemakkelijk 24 uur per dag kunnen draaien. Geniet van haarscherpe details, 190 race- of Formula wagens en meer dan 30 verschillende circuits. De simulatoren zijn voorzien van simulatiesoftware inclusief commerciële licenties. Racen wordt op deze manier wel heel erg realistisch en leuk.Voor elk budget vanaf €500 per dag hebben wij een geschikte simulator. Huur onze triple motion Vesaro racesimulator met werkend gordelsysteem en werkende Virtual Reality bril of ga een competitie aan met twee Formula simulatoren. Onze simulatoren kunnen geleverd worden met Top Gear leaderbord om de snelste rondetijden bij te houden. 

Een werkend gordelsysteem, Virtual Reality brillen en een triple monitor setup zijn mogelijk om een echte Immersive Experience op locatie te beleven

Levering is mogelijk in heel Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De professionele simulatoren wegen circa 200 – 250 kilogram per stuk dus deze kunnen niet over trappen getild worden, moeten droog staan en mogen niet op beweegbare ondergronden staan (zoals trailers, buitenterreinen of op instabiele draagvloeren). Alle simulatoren draaien op 230 volt stopcontacten en passen door standaard deurkozijnen van 90 cm breedte. 

Simulatoren worden circa anderhalf tot één uur alvorens de huurperiode geplaatst en geïnstalleerd. Het is mogelijk om de simulatoren met of zonder begeleiding te reserveren. Vraag een vrijblijvende offerte op via het contactformulier en kom met een van onze race-experts in contact voor aanvullende informatie.


personVanaf 1
local_offerPrijs op aanvraag
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote
Almere