Escape the City - Augmented Reality

Dit uitje is beoordeeld met een 10 .0
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Teamuitje

In deze spannende city game is de stad gehackt door een anonieme hacker die nu toegang heeft tot de gegevens van alle bewoners en bedrijven. Dit is uiteraard een groot gevaar voor de stad! Het is aan jullie om de hack ongedaan te maken en de crimineel op te sporen. Dit Hunted gethematiseerde spel in de stad maakt gebruik van augmented reality die je via een app op je telefoon kunt zien. Lukt het jullie om de stad te redden? Boek Escape the City - met augmented reality snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Hack geïnitieerd

Alle stroom in de stad valt voor een korte tijd uit, daarna beginnen mensen te merken dat hun systemen gehackt zijn door een anonieme gebruiker. De gegevens van alle bewoners zijn in handen van een crimineel. En deze is niet veel goeds van plan. Aan jullie dus om op jacht te gaan en deze crimineel op te sporen.

Puzzels in de AR-wereld

Aan de hand van checkpoints die aangegeven worden in de app komen jullie stap voor stap dichter bij de eindoplossing… Op acht plekken in de stad heeft deze lugubere hacker namelijk een spoor achtergelaten. Bij ieder checkpoint verschijnt een 3D object met een escape game. Een kluis, graffiti muur, telefooncel, robot en nog veel meer. Spectaculair en levensecht! Het is net alsof deze objecten echt in de stad staan! Los alle games op en bevrijd de stad uit de handen van de hackers!

Wat krijg je

  • Speel in een stad naar keuze in heel Nederland en België
  • Ontdek de highlights van de stad op een toffe manier
  • Maak kennis met Augmented Reality
  • Te spelen met een onbeperkt aantal spelers en in teams tegen elkaar
  • Enthousiaste begeleiding en ondersteuning voor de techniek

Wie is het snelst?

Deze Hunted escape game bied ook een onderlinge strijd! Welk team lost deze misdaad het snelste op en gaat er met de prijs vandoor?

personVanaf 15
local_offer€ 29,50 p.p.
bedMet overnachting
where_to_vote
favorite