The Hackgame - Online escape ervaring

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Familiedag

Hackers hebben het systeem gehackt van jullie bedrijf en krijgen toegang tot bedrijfsdata, documenten en privacygevoelige informatie. Aan jullie de taak om juist deze hackers terug te hacken. Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels zijn jullie niet alleen de hackers te slim af, maar leren jullie ook alles over de wereld van hackers en hoe je een hackaanval kan voorkomen. Deze zenuwslopende escape game wordt geheel digitaal gespeeld. Boek snel online escape room: The Hack Game bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten.

:://SYSTEM-HACKED##@!

Alle computers springen op een vergrendeling en data wordt geëxporteerd. Het systeem is gehackt, wat nu! Een anonieme bron neemt contact met jullie op. Iemand die meer van de geheimzinnige hackers af weet. Deze zal jullie door de Hackguide heen leiden. Op deze manier leer jij alle ins en outs over de wereld van hacken. Aan de hand van hack gethematiseerde puzzels en opdrachten gaan jullie in teams aan de slag om de hackers terug te pakken, en jullie data terug te stelen. Maar let op. Counter aanvallen liggen op de loer…

Samengevat

  • Geheel in het thema van digitalisering, data en privacy;

  • Gezamenlijke opening en afsluiting;

  • Een code om in te loggen in de online game;

  • Hack Guide met alle puzzels, escape games en raadsels;

  • Jullie spelen in teams tegen andere collega’s;

  • Volledig te spelen vanuit huis. Werk samen via Teams, Zoom of Google Meet;

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!
personVanaf 15
local_offerPrijs op aanvraag
nights_stayAvondarrangement
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze
favorite