Freerunnen

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Freerunning Breda!
Hoe creatief kom jij van punt A naar B? Durf jij van hoge muren af te springen en durf jij je angsten te overwinnen bij je eerste Salto?

Nieuw bij ons is de activiteit freerunnen. Dit kunnen we uitleggen, maar dit moet je gewoon ervaren. Het meest sportieve feestje op de coolste locatie van Breda vieren? Tijdens ons feestje ga je van muren springen, angsten overwinnen, over bankjes duikelen en rollen door het gras of in de modder. Eigenlijk ben je gewoon super actief aan het buitenspelen onder leiding van een van onze enthousiaste sportinstructeurs.

Startend op de luchtplaats van de oude Koepelgevangenis gaan we met z'n alle de basis leren en gaan we springend het terrein over. Hierna volgt er een leuke toch door Breda centrum en het station... Freerunnen betekent namelijk niks minder dan 'op een zo creatief mogelijk manier van A naar B komen. Hoe creatief ben jij? Overwin jij je angsten? Kunnen jouw vriendjes goed samenwerken en doorzetten? 

Bij slecht weer gaan we de dag van te voren opzoek naar een gymzaal in de buurt. Deze wordt daarna compleet omgetoverd tot een waar freerun paradijs voor kinderen.
personVanaf 1
local_offerPrijs op aanvraag
share favorite
where_to_vote
Breda