Introductieles klimmen: Teambuilding op grote hoogte.

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Bedrijfsuitje
Een dagdeel klimmen als teamuitje.
Dit bedrijfsuitje zal in het teken staan van ‘Work together to get higher’. Voor ieder klimniveau is er een geschikte route. Gedurende de activiteit zal er gewerkt worden aan de coaching, samenwerking en vertrouwen. Ieder teamuitje zal beginnen met een introductieles waarbij de veiligheid en kennismaking met het klimmen centraal staan. Het zekeren van elkaar is een belangrijk element binnen de samenwerking en het vertrouwen. Wanneer iedereende nodige vaardigheden en kennis van het klimmen en zekeren onder de knie heeft, kan er geklommen worden op basis van teambuilding. Naast het klimmen biedt Klimcentrum Alkmaar ook de optie tot een eigen vergadering of een bespreking.

Bij het klimmen gaat het om uitdagen en samenwerken. Door te klimmen in drietallen wordt iedereen gedwongen om samen te werken. Na de introductieles zal iedereen in staat zijn in veiligheid te kunnen klimmen en elkaar te kunnen zekeren.

Deze introductieles is bij ons een gouwe-ouwe. Al jaren volgen elke week tientallen mensen bij ons deze les. En elke week gaan deze mensen naar huis met een unieke ervaring en een goed verhaal. Een teamuitje waar nog lang over wordt gesproken.

Deze introductieles kan heel goed gecombineerd worden met onze Escape Room op hoogte: Expeditie der elementen. Probeer binnen 90 minuten de wereld te redden door de 4 belangrijke elementen: aarde, vuur, water en lucht te vinden en te activeren. Volg de aanwijzingen en kraak de codes door te puzzelen, speuren en goed samen te werken.

Uiteraard kunnen wij ook een lunch en/of borrel verzorgen.
 
Goed om te weten:
  • Tijdsduur 2 a 2,5 uur. Minimaal 8 personen.
  • Deze activiteit kan op alle dagen en tijdstippen worden geboekt, dus ook buiten onze reguliere openingstijden.
  • Kleedkamers en douches zijn aanwezig.
  • Drankjes die geschonken worden tijdens de activiteit en afsluitende borrel zijn op nacalculatie.
  • Klimcentrum Alkmaar zorgt voor alle benodigde klimmaterialen. Zelf dienen deelnemers wel sportkleding en sportschoenen mee te nemen.
  • De groep wordt gedurende de activiteit begeleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs.
personVanaf 8
local_offer€ 32,65 p.p.
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
where_to_vote Alkmaar
favorite