Men's special - 4x4 en Quad rijden

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
De combinatie van twee mannelijke activiteiten; quad rijden en offroad rijden! Doe deze activiteit samen met je vrienden en ervaar de adrenaline, snelheid, actie en het avontuur. Je kunt deelnemen met zowel kleine- als grote groepen met minimaal 5 deelnemers. Een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellen feesten of familiedagen! Wil jij ook een echte mannendag beleven? Boek dan nu deze Mens special!

Het programma
Je wordt ontvangen op onze locatie door een instructeur die in het kort vertelt hoe de dag eruit zal zien. Daarna vertrek je naar ons speciale parcours om quad te rijden. Eerst ontvang je wat korte instructies en vervolgens is het tijd om zelf quad te rijden en je vrienden te laten zien wie de baas is!
Na deze intensieve rit op de quad, stap je in een ruigere en grotere auto. Met deze terreinwagen ga je offroad rijden in een bosrijke omgeving. Overmeester de ene na de andere steile helling. Na deze rit is er de mogelijkheid om gezellig na te borrelen aan onze bar en de ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Voorbeeldprogramma
14:00 – Ontvangst op onze locatie
14:15 – Quad rijden
15:15 – Offroad rijden
16:15 – Afsluiting aan de bar
personVanaf 8
local_offer€ 74,95 p.p.
phone Bel snel
share favorite
where_to_vote
Eindhoven , Dordrecht , Gouda , Rotterdam