Moorddiner arrangementen in heel Nederland

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Moordvlucht Moorddiner
Deze hilarische moordcomedy speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Vlieg mee met vlucht MH7700 van Mile High Airlines en begeef u onder de markante passagiers in de Businessclass. Het toestel zet vanaf Singapore koers naar Sydney. Op tien kilometer hoogte wordt Captain Dick van Bill onwel en overlijdt! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd. Dat kan alleen maar door één van de crewleden of passagiers zijn gedaan.

Moordspel De Ongenode Gast
“De Ongenode Gast” is het nieuwste moordspel! Deze spannende moordklucht speelt zich af in de villa van mediatycoon John Donkervoort. Voor zijn zestigste verjaardag wordt huishoudster Tante Jopie niet uitgenodigd wegens overmatig drankgebruik. Ze komt toch zwaar beschonken opdagen en dreigt geheimen van de aanwezigen in het openbaar te brengen. Een uur later wordt ze vermoord aangetroffen. Wie van de tien kleurrijke verdachten heeft dat op zijn of haar geweten?

Miss Murder Moorddiner
De Miss World verkiezingen worden dit jaar gehouden op Coco Island, het Caribische privé eiland van miljardair Bruce Ranson. Twee dagen voor de finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela dood aangetroffen in hun appartement.  Ze zijn op gruwelijke wijze vermoord of beter gezegd afgeslacht! De moordenaar moet zich onder de gasten op het eiland bevinden.
Dinerspel.nl biedt dinerspel-arrangementen in talloze restaurants in heel Nederland en Vlaanderen. Van oergezellig tot chique, maar allemaal betaalbaar en goed verzorgd. De perfecte invulling voor een uiterst amusant teamuitje!
Locatie : Diverse restaurantlocaties in Nederland en Vlaanderen. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs vanaf: €45,00 p.p. inclusief diner en spel en spelbegeleiding.
personVanaf 8
local_offer€ 45,00 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze