Bos escape plus

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

13.00 uur Ontvangst
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (indien gereserveerd) worden de deelnemers aan het uitje welkom geheten voor deze sensationele middag. Het gezelschap wordt in groepjes verdeeld met in elk team een captain. 

13.30 uur Bos escape
ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Aan deze teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt met daarin de oplossing naar de vrijheid. Door aanwijzingen te verzamelen, punten te vergaren, snel en goed antwoorden, het kraken van codes, en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis te vinden. Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet zich als eerste te melden bij de kluis en deze te openen?
Een uitdagende tocht door ‘t Groene Woud, waarbij u ook nog de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15.30 uur Pauze 
Als iedereen weer uit het bos is en op de plaats van bestemming is gearriveerd, volgt er een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16.00 uur Hindernissentour op de meermansfiets
Met zijn allen stapt u op de meermansfiets. Met de hindernissenroute rijdt u door het groene woud. Een mooi stukje natuur van Brabants Best. Om de rit naar behoren te rijden dient u de vragen op de juiste manier op te lossen. Naast de route ontvangt u een diversiteit aan rebussen waarvan de goede antwoorden tijdens de prijsuitreiking kenbaar gemaakt worden.

17.00 uur Prijsuitreiking
Het winnende team wordt onder een daverend applaus gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn. De bos escape plus dag is een origineel bedrijfsuitje - afdelingsuitje en of een personeelsfeest.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet - Barbecue - Diner - Mega Wok.

Prijs per persoon : € 31,00 volwassenen
Prijs per persoon : € 19,50 kinderen 5-11 jaar
Genoemde prijzen zijn incl. BTW 

Verschillende aanvangstijden: Indien u op andere tijden van dit programma gebruik wilt maken geef uw voorkeur dan even door.

personVanaf 1
local_offer€ 31,00 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Best , Eindhoven