Tandem Challenge

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Tandem Challenge
U staat aan het begin van de supergezellige Tandem Challenge in Rotterdam. Tijdens dit bedrijfsuitje maakt u in teams op tandems een unieke speurtocht door het hart van de stad! Alle highlights komen tijdens dit teamuitje voorbij: De Rotterdam, de Euromast, de Erasmusbrug, de Markthal, en nog veel meer Rotterdamse iconen.

Teambuilding in Rotterdam
Bij deze speurtocht komt teambuilding en samenwerking kijken! Terwijl u zich een weg baant door de stedelijke jungle, wordt het teaminzicht getest met verrassende vragen en opdrachten. Aan de navigators achterop de tandems de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken van de vooraf bepaalde route. Lekker sportief in de buitenlucht op pad met je collega's! 

Prijsuitreiking
Denkt u alle vragen goed beantwoord te hebben? Ga dan op zoek naar de eindlocatie waar, tijdens bijvoorbeeld een borrel of diner, de prijsuitreiking wacht waar het winnende team een prijs krijgt. Een goede afsluiting van een geslaagd bedrijfsuitje. 
Heeft u een andere bestemming op het oog? Geen enkel probleem! Wij van Pegasus Events ontwikkelen met alle plezier een maatwerk Tandem Challenge voor uw organisatie!
personVanaf 20
local_offer€ 34,00 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Delft , Den Haag , Dordrecht , Rotterdam