La Casa de Papel VR Game

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

De serie La Casa de Papel een hit? Dat is wat ons betreft absoluut een understatement. Wie denkt aan Netflix, denkt aan La Casa de Papel. Heb jij, na het zien van de serie, gefantaseerd hoe het zou zijn om een bank te beroven en om miljoenen in handen te hebben? Door middel van deze spannende VR Game kun jij ervaren hoe het is om (voor even) een bankrover te zijn. 

We starten, zoals verwacht, in het klaslokaal van El Professor. Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen wanen jullie je een weg door de bank en bereiken jullie samen je doel. De tijd tikt en het verlaten van de Koninklijke Munt is het einddoel! Zorg ervoor dat er goed wordt samengewerkt in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld want met deze aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Verover de kluis en vlucht met zoveel mogelijk geld. Alleen door de juiste communicatie en opperste concentratie haal je het. Wees creatief, snel en slim!

Dit spel bevat in totaal 6 levels. In iedere ronde heeft een ander teamgenoot de VR-bril op. Wij bieden je een indrukwekkende ontsnapping uit de Koninklijke Munt aan. In elke ronde is het taak om steeds een stapje verder te komen in het Masterplan van El Professor. 

De VR Game sluiten we uiteraard af met de lekkerste gerechten. Zo vinden we de perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Hierdoor is het een heerlijk avondje uiteten, maar dan net even op een wat leukere en originelere manier. 

Liever geen diner? Uiteraard kun je er ook voor kiezen om deze VR Escape Game te spelen tijdens een lunch of tijdens een borrel.

Per team is het spel geschikt voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Wanneer de groep groter is, maken we meerdere teams en wordt een competitief element aan toegevoegd. Welk team werkt het beste samen en weet de Koninklijke Munt, samen met het geld, te verlaten? 

Voorbeeldprogramma 

16.00 uur - Ontvangst met een drankje

16.30 uur - Start  La Casa de Papel VR Game

18.30 uur - Einde VR Game + start diner

*Het is ook mogelijk om eerst te starten met het diner en daarna de VR game te starten. De tijden in het voorbeeld programma zijn aan te passen naar jouw wensen.

De VR Game vindt plaats bij restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer of bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg. 

person4 - 100
local_offerPrijs op aanvraag
restaurantDiner arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote
Breda , Dordrecht