The Alkmaar Canal Escape

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Alkmaar heeft prachtige grachten en bruggen. Mooi om te zien, maar het gevaar om hopeloos verdwaald te raken ligt altijd op de loer… Vandaag wordt er niet rustig gedobberd, maar is het uw taak om samen met uw team te ontsnappen uit het web van de Alkmaarse grachten. The Alkmaar Canal Escape begint NU!

Bij de plenaire introductie worden de teams door onze spelbegeleiding bekend gemaakt en voor u het weet, bevindt u zich in een sloep met uw team. Alleen uitgerust met een smartphone met ‘Canal Escape App’, plattegrond en spelmaterialen trotseert u de Alkmaarse wateren.  U ontkomt er niet aan want binnen no-time bent u al verdwaald, hopeloos verdwaald… Nu is zaak om uw hoofd koel te houden en samen met uw team orde op zaken te stellen. Hoe gaan wij ontsnappen? Nou…
Allereerst door de speltelefoon goed in de gaten te houden en de aanwijzingen op te volgen. Door middel van het oplossen van raadsels, het verzamelen van puzzelstukken en door het leggen van de juiste verbindingen lukt het misschien uw team wel om de andere teams te snel af te zijn en als eerste te ontsnappen aan het Alkmaarse waterdoolhof! De speciaal ontwikkelde Canal Escape App triggert allerlei soorten opdrachten via GPS-locaties. Aan elk team de taak om de punten te lokaliseren op de kaart en de juiste aanwijzing te verzamelen, op de juiste plek. Misschien ligt het slotstuk wel onder de volgende kleine brug? Alles kan een aanwijzing zijn!

Een uniek vaar-spel in Alkmaar: geen puzzeltochtje met standaard vragenlijstjes, maar zélf varen met milieuvriendelijke, elektrische sloepen dwars door Alkmaar. De vaarroute wordt door uw teams zelf bepaald, want uw team bestuurt zelf de sloep!
In een nabij gelegen gezellige horecalocatie, waar een verfrissend drankje klaar staat (misschien een Muider schippertje?) komen alle teams samen voor de prijsuitreiking.

The Alkmaar Canal Escape is inclusief:
Een elektrische fluisterboot/sloep per team
Eén smartphone, App en andere spelmaterialen per team
Professionele spelbegeleid(st)er
Drankje en snack voor onderweg
1 consumptie per persoon (bier, fris, wijn)
Originele prijs voor het winnende team
Teambuilding en fun op het water

Het is natuurlijk mogelijk dit uitje aan te passen en uit te breiden. Vraag bijvoorbeeld naar de lunch-, borrel/proeverij- en dinermogelijkheden in Alkmaar. Dit uitje is ook te boeken in: Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem
person20 - 100
local_offer€ 47,50 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Alkmaar