Escape City – Escape Room voor grote groepen

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Speel het bekende spel ‘Escape Room’ nu als uniek stadsspel in Haarlem: Escape City. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. En nu dus ook geschikt voor grote groepen. Want de verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten ‘opgesloten’ in de binnenstad van Haarlem (of in een andere wijk, dit is naar eigen keuze).

Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Smartphone Escape City App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en u de ‘No Go Area’ dreigt binnen te gaan. Dit kan de teams duur-verdiende punten kosten.

Bij Escape City zijn de teams maximaal 2,5 uur ‘opgesloten’. Na 2 uur aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van opdrachten, clues, raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en goede samenwerking, krijgt iedereen de laatste algemene aanwijzing. In de laatste 30 minuten gaat het erom wie met de laatst verworven aanwijzing en de eerder verzamelde informatie de oplossing weet te ontrafelen en zich als eerste weet te melden bij de uitgang. Snelheid wordt beloond.

Het is mogelijk om vooraf te lunchen of na afloop borrelen of te dineren. Vraag onze Haarlem-specialisten naar de verschillende restaurant-mogelijkheden.

Escape City is inclusief:
Professionele spelleid(st)er
Smartphone en Escape-App
Originele opdrachten, clues, enz.
Één consumptie per persoon
Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
Teambuilding en gezonde strijd.

Prijs 
€27,50 p.p. excl. btw (v.a. 30 pers.)
€32,50 p.p. excl. btw (15 - 29 pers.) 
personVanaf 15
local_offer€ 33,28 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Haarlem