Gave zeiltocht en spectaculair flyboarden.

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Dit afwisselende arrangement vindt plaats in Koudum en wel op vakantiepark De Kuilart. Hier ontvangen wij jullie in het restaurant voor een korte uitleg en daarna gaan we los!
We starten meestal rond half elf met dit programma maar andere tijden zijn ook mogelijk.
We beginnen met het flyboarden. Een krachtige waterstraal is verbonden aan een (fly)board onder je voeten.
De straal duwt je uit het water en hierop probeer je te blijven staan..  Het lukt bijna iedereen om na 5 minuten de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Per persoon zijn jullie ca. 10 minuten aan het vliegen.

Flyboarden is heel geschikt voor iedereen, jong en oud. Voor de avonturier en voor degene die beginner. Onze instructeurs houden dit goed in de gaten en zorgen dat je niet te hoog gaat etc.
Na het flyboarden staat in het restaurant een uitgebreid lunchbuffet met drinken gereed. Na deze lunch haalt de bemanning van het skutsje jullie op.
Jullie mogen zoveel als mogelijk meehelpen met het zeilen. We gaan het meer op en maken tussendoor nog een pitstop op een eiland of gaan langs een terrasje in een dorpje. Wat jullie willen!

Rond 17u komen we weer aan in Koudum en staat er optioneel nog een diner of BBQ voor jullie klaar.
 
Alternatieven
Dit arrangement kan ook in omgekeerde volgorde plaatsvinden; eerst zeilen en daarna flyboarden. Afhankelijk van beschikbaarheid.
person8 - 18
local_offer€ 99,00 p.p.
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Heeg , Sneek