The Secret of the missing girl

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Ben jij op zoek naar een online teamuitje? Daar hebben wij iets op gedacht! Een bloedstollende spannende escape room: The Secret of the missing girl.

-  Volledig corona proof
-  Op afstand met elkaar te spelen
-  Ook te spelen in het Engels
-  Een leuk middag- of avondvullend programma
-  Snel en gemakkelijk georganiseerd

De online escape room is een ideale manier om in deze tijd toch iets leuks met je familie, vrienden, collega’s of (sport) team te doen! De escape room bestaat uit veel interactie en vereist teamwork en een sterke onderlinge communicatie.

Het verhaal:
The Secret of the missing girl:
Op 14 januari verdwijnt Beau spoorloos. Haar familie staat voor een groot mysterie. Wat is er met hun geliefde Beau gebeurd en nog belangrijker, waar is ze nu? De politie lijkt maar niet verder te komen met haar vermissing. Haar moeder, Sylvia, is onwijs ongerust en vraagt jullie hulp. Ga samen op zoek naar aanwijzingen, los puzzels en raadsels op en wie weet ontrafelen jullie het mysterie!

Hoe werkt het?
De escape room is online en op afstand te spelen. Het is dus niet vereist om bij elkaar in een ruimte te zijn. Het is een avondvullend programma van ongeveer 1 á 3 uur. Tussendoor lekker borrelen of juist de beste tijd neerzetten? Het kan allemaal!

Iedereen kan het spel op zijn/haar laptop openen. Het is belangrijk om als groep samen te werken. Daarom adviseren wij om samen te communiceren via communicatieplatformen zoals: Skype, Zoom of teams. 

Maak van te voren teams met maximaal 5 personen per team.
Welke groep weet het beste samen te werken en het mysterie als eerste op te lossen?

Verschillende bedrijven, (sport)teams en vriendengroepen gingen je voor! Zij vertellen:
 
⭐️ Afwisselend, uitdagend en interactief, deze online escape room heeft het allemaal! We hebben met collega's een ontzettende leuke avond gehad. Onze samenwerking werd goed op de proef gesteld. Het is gemakkelijk te boeken en duidelijk hoe het gespeeld kan worden, dat scheelt weer veel organisatiewerk vooraf! (Raymond) ⭐️ 

⭐️ Ik was verbaasd hoe goed en professioneel deze escaperoom in elkaar zit! Veel wow momentjes gehad. Ik werd helemaal meegezogen in het verhaal. Echt top om op deze manier in deze tijd toch een onwijs leuke avond met vrienden te kunnen hebben (Fleur) ⭐️

⭐️ De Escape Room zorgt ervoor dat je constant wordt uitgedaagd via een heleboel leuke en creatieve elementen. Spannend, veelzijdig, verrassend en ontzettend goed bedacht. Kortom, absoluut een aanrader. Wij kijken met de familie nu al uit naar de volgende editie! (Veerle) ⭐️

Prijzen
V.a. €6,50 p.p.
De escape is te spelen voor €32,50 per team.
personVanaf 1
local_offer€ 6,50 p.p.
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze