Lasergame op locatie

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Op zoek naar een spectaculaire activiteit binnen uw eigen bedrijf, sportvereniging, school, vriendengroep of evenement? Hoe tof is het om op je eigen werklocatie soldaatje te spelen met echte lasergeweren? Dit is mogelijk met ‘Lasergame in de Peel’. Onze laser geweren kunnen mobiel ingezet worden op een locatie naar keuze. Lijkt het je leuk om samen met je collega te schuilen achter het bureau van de baas, of jullie HQ te installeren bij het koffiezetapparaat en schakel het andere team uit bij de kopieermachine, dit is allemaal mogelijk!

Lasergamen eigen locatie: handig om te weten
Overleg vooraf met de eigenaar/beheerder van het spelterrein (bosgebied/terrein/gebouw) voordat je daar gaat spelen. Indien het spel buiten is zorgt lasergameindepeel.nl voor een camouflage-overal. Een standaard mobiele console van Lasergameindepeel.nl beschikt voor het spelen op eigen locatie over 16 laserguns. Hiermee kunnen 16 personen 2 uur p.p.; 28 personen 1 uur p.p.; of 56 personen 30 minuten p.p spelen. Uitbreiding in aantal laserguns of tijd is mogelijk.

Voor lasergamen op eigen locatie boek je weliswaar een minimum speeltijd van 2 uur, maar langer is mogelijk. Lasergamen op locatie a € 400,-, bestaande uit:
-Set van 16 geweren
-Spelduur 2 uur
-Lasergame in de Peel is 30 minuten voor aanvang aanwezig om het spel te installeren.
-Extra wapen 25 euro
-Extra uur 125 euro
-t/m 15 km uit Meijel geen reiskosten / Daarboven 0,40 cent per kilo meter
-alle prijzen inclusief btw
personVanaf 16
local_offer€ 25,00 p.p.
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze