Lockdown / Corona-proef

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Bedrijfsuitje

Bedrijven en families wilden graag onze populaire citygames spelen, maar corona .... Ze vroegen ons daarom of we misschien het leukste online uitje van Nederland wilden maken....... en dus deden we dat:

Lockdown - het leukste online corona-event van Nederland!

Bij Lockdown gaan teams van 3-5 personen online de strijd met elkaar aan. Doel is zoveel mogelijk punten te scoren door opdrachten uit te voeren. De opdrachten zijn altijd leuk en superdivers en hebben altijd een link met corona. Een paar voorbeelden van de opdrachten zijn:
- Coronaproef 1 en Coronaproef 2
- Sanne in quarantaine
- De R-waarde
- Irma!
- Waar is toch de testlocatie?
- De rioolwatermeting
- Dansen met Jansen
- Scan de QR-code
- En in welke maand klaagt Diederik Gommers het minst?
En dat is nog maar een kleine selectie. Want we hebben echt een hele golf aan leuke opdrachten in de aanbieding.

Tijdsduur
Lockdown duurt 1,5 uur. Maar als dat beter past, kun je het spel een half uur korter of langer laten duren. Je doet doen gewoon wat minder of juist meer opdrachten.

Praktisch
In  het spel spelen teams tegen elkaar. Elk team bestaat uit 3-6 personen. De teams houden contact via Teams, Zoom, Whatsapp of whatever. Iedere deelnemer krijg vooraf het gele boekje toegestuurd. Daarin staat noodzakelijke informatie over het spel. Bij de start van het spel krijgen de deelnemers van de Spelleider door waar (de spelsite) en tot hoe laat Lockdown gespeeld kan worden. De spelers gaan vervolgens naar de spelsite en voeren zoveel mogelijk opdrachten uit. Elke opdracht levert een code op. Aan het eind van het spel sturen de deelnemers de gevonden codes door naar de Spelleider die vervolgens bepaalt welk team de winnaar is van Lockdown. De Spelleider leidt het spel, maar kan gewoon meespelen.

Prijs
Voor dit superleuke uitje betaal je 95 euro voor 10 personen (of minder). Daarna betaal je 5 euro per extra persoon. De prijs is inclusief:
- een uitleg voor de Spelleider
- voor elke deelnemer het ‘gele boekje’ (echt of digitaal)
- website met puzzels e.d.
- gebruik internet rekentool voor het berekenen van de scores
- verzending materialen (naar 1 adres)*

* In de prijs zitten de gele boekjes inbegrepen. We sturen de boekjes dan naar 1 adres (de organisator). De organisator moet de boekjes dan zelf op tijd naar de deelnemers sturen. Wij kunnen de gele boekjes ook naar alle deelnemers apart sturen. Dit kost €4,50 per persoon extra in verband met de extra postzegels en het extra werk. Een derde optie is dat we geen echte boekjes sturen, maar een digitale versie. In dat geval zijn er uiteraard geen meerkosten.

person4 - 1000
local_offer€ 9,50 p.p.
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze
favorite