Lost Treasure - 3D Online Escape Room

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Vrijgezellenfeest

Een online escape game in een 3D omgeving…

Momenteel is het een hele opgave om een leuk teamuitje of personeelsfeest te organiseren. Online Escape Room Lost treasure is met een onbeperkt aantal teams te spelen op afstand. Elk teamlid kan, met een goede internetverbinding, overal ter wereld samenwerken binnen een team om uiteindelijk als snelste de kamers uit te komen.

Het verhaal

Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Eigenlijk kende je hem alleen maar van de verhalen van je ouders. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten…


Archibald reisde de hele wereld over, maar niemand wist eigenlijk precies wat hij deed, laat staan hoe oud hij was. Het gerucht ging wel dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. 


De notaris weet dat Archibald ook een aantal buitenlandse bankrekeningen heeft, maar daar zijn geen toegangsgegevens van. Hopelijk lukt het je om deze gegevens boven water te krijgen en zo Archibald’s fortuin te bemachtigen…


Spelen in teams

Elk lid van je team logt in met dezelfde spelcode, zodat jouw team in dezelfde kamer terecht komt om samen de opdrachten en puzzels op te lossen. Communiceren tijdens het spel doe je via een Skype, Zoom of WhatsApp ‘vergadering’. Of welke communicatie app dan ook. Tijdens het spel volg je het leaderboard om in de gaten te houden om te zien hoe de overige teams het er vanaf brengen. Je bent zo’n anderhalf tot twee uur zoet.


Ondersteunde apparaten

Iedereen kan op zijn eigen laptop of PC inloggen op een moderne browser als Chrome, Edge of Firefox. Mobiele telefoons of tablets worden momenteel (nog) niet ondersteund.


Prijzen

Lost Treasure is te spelen vanaf 4 personen in meerdere teams. Voor €13,95 per persoon speel je samen met je familie, vrienden of collega’s met ongeveer 4 personen per team. Inclusief leaderboard. Neem contact op voor de korting voor grote groepen.


Aantal spelers/teams

Vanaf 4 personen tot onbeperkt aantal spelers en teams. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Locatie

Online

personVanaf 4
local_offer€ 13,95 p.p.
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze
favorite