Moord mysterie - Online editie

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Blüdhaven is in shock. Er is een moord gepleegd op de burgemeester van het dorp. En dat op klaarlichte dag. De rechercheur zit met zijn handen in het haar. Wie kan dit op zijn geweten hebben? Als hij de moord niet snel oplost, zal hij van de zaak verwijderd worden! Daarom vraagt hij jullie om hulp. Duik diep in het bewijsmateriaal wat de detective verzameld heeft en los deze gruweldaad op! Een interactieve beleving van een moordzaak vanuit huis. Geschikt voor ieder niveau. Compleet met website, video en echte acteurs. Boek Moord mysterie - online editie bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!
Speelbaar met grote aantallen

Het Moordmysterie online editie is speelbaar  vanuit huis gewoon achter je laptop. Roep je collega’s bij een en ga samen deze toffe online uitdaging aan! Het begint al een paar dagen van tevoren. Iedere speler ontvangt namelijk thuis een spannend pakket met bewijsmateriaal. Dan gaan jullie in teams aan de slag met de moordzaak. Onze online games zorgen voor een groepsgevoel, samenwerking en gezelligheid! 1 moord. 10 verdachten. Aan jullie om de juiste dader aan te wijzen!

Hier zou je een moord voor doen!
Envelop met attributen van hoge kwaliteit; 
Reconstructie video’s met echte acteurs; 
Puzzels met geschikt niveau;
Een bloedstollend einde met één winnaar. 

Detective voor een dag
Stap voor stap, puzzel voor puzzel kom je steeds dichterbij het antwoord. Wie is de dader, wat is het moordwapen en wat is het motief? Deze vragen zullen allemaal beantwoord worden. Uiteindelijk wint de snelste groep. Zij zijn het beste detective team van de dag!

Alles vanaf een tientje!
Het online moordspel is één van de Home Games van Uitjesbazen. Wij hebben een ruim aanbod teambuilding activiteiten vanaf 10 euro per persoon. Altijd met vakkundige begeleiding op afstand. En dat is écht uniek in deze tijd!
person15 - 500
local_offer€ 10,00 p.p.
share favorite
where_to_vote