Beleef Rotterdam Citytour

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Beleef Rotterdam Citytour
Met onze enthousiaste stadsfanaat ga je op pad om op een unieke manier Rotterdam te beleven. De stadsgids wisselt persoonlijke verhalen af met interessante facts & figures over de talloze hotspots. Dit is écht de leukste manier om verrassend Rotterdam te ontdekken, te ervaren en te beleven!

Wat ga je beleven?
Bezoek de iconen zoals de moderne Markthal, de bijzondere design van Centraal Station, de spectaculaire skyline, het historisch Delfshaven, de hippe winkelstraatjes en prachtige stadsparken.
Maar we laten nog veel meer beleven natuurlijk. Wat dacht je van het hoogste én het gróótste gebouw van Nederland, prachtige street art, de Reus van Rotterdam, de bijzondere details van het oude Stadhuis en de indrukwekkende brandgrens.

Het complete plaatje
Wij maken graag jouw uitje compleet met streetfood of een walking diner tijdens de tour. Of wat dacht je ervan om samen te proosten met een glaasje ''Port of Rotterdam'', een ritje met de watertaxi over de Maas of de stad per fiets te beleven. Dit alles verzorgen wij voor een meerprijs. Wilt je weten wat er allemaal inbegrepen is in de Beleef Rotterdam Citytour? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!
personVanaf 15
local_offer€ 54,00 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Rotterdam