Online kerst- en eindejaarsuitjes

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Deze activiteit in coronatijd? Deze activiteit is speciaal ontwikkeld als online uitje om te spelen in coronatijd. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Het aanbod:
Wij hebben een uniek aanbod online kerstuitjes en eindejaar uitjes bestaande uit de volgende online uitjes:

Virtuele Foute Kerstbingo: alle deelnemers zitten thuis achter hun computerscherm klaar met een bingokaart. De bingo wordt gepresenteerd door de enige echte kerstman. Dit is geen gewone bingo! Zijn jullie klaar voor een dansronde, turboronde en toffe prijzen?
Online Pubquiz (Kerst of Top 2000): tijdens deze bingo komen allerlei verschillende rondes voorbij. De pubquiz wordt gepresenteerd door niemand minder dan de kerstman. Welke organisatie heeft ervoor gezorgd dat wij de kerstman kunnen herkennen aan zijn uiterlijk? Deze quiz is voor ieder wat wils!
Quaranteambuilding (Kersteditie): in dit virtuele teambuilding uitje komt alles samen! De kerstman heeft allerlei opdrachten, quizvragen en escape games verzameld. Lukt het jullie om de meeste punten te behalen?  

Speel vanuit huis
Alle online kerst- en eindejaar uitjes worden vanuit huis gespeeld. Het is mogelijk om de online games in virtuele teams of individueel te spelen. Wie weet de meeste punten te scoren en komt als winnaar uit de strijd?

Kerst-borrelpakket
Willen jullie na het uitje nog graag virtueel met elkaar borrelen? Dat kan met ons speciale kest-borrelpakket. Wij zullen zorgen voor een onvergetelijk uitje! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen graag met het organiseren van het perfecte kerst- of eindejaar teamuitje.
person15 - 500
local_offer€ 10,00 p.p.
share favorite
where_to_vote