Doe-het-zelf Moordspel & Kluiskraakquiz

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Into The Box Kluiskraakquiz
Welk team opent de kluis? Een escaperoom is helemaal in, maar een kluis kraken is misschien nog wel spannender! Bij Into The Box draait alles om een mysterieuze kluis voorzien is van een cijferslot.
Wetenschapper Frank Bij de Pinken heeft geheime informatie over buitenaards leven voor u achtergelaten. Maar deze informatie krijgt u niet zomaar! Er zal een plezante maar zeker ook een pittige quiz gespeeld moeten worden. Welk team weet aan de hand van de vragen en opdrachten over onder andere sport, showbizz en wetenschap de code van de kluis het snelst te kraken? Kunt u de kluis openen? En wat zou er in zitten?

Doe-het-zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier
Met een klein budget een origineel en compleet bedrijfsuitje organiseren is onmogelijk? Welnee! De oplossing is het doe-het-zelf-moordspel “Deze hilarische detective aan tafel kan op elke gewenste locatie gespeeld worden: een restaurant naar keuze, de huiskamer van de baas of zelfs in de kantine van het bedrijf. Moordspel met locatie en eten naar eigen keuze “De Onfortuinlijke Bankier” is een amusant moordspel dat u kunt spelen tijdens een etentje, maar is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een High Tea of gewoon wat lekkere hapjes. Iedere deelnemer krijgt een spelboekje met daarin een duidelijke speluitleg, het script, de spelregels en natuurlijk de ontknoping. Alles komisch geschreven en prachtig geïllustreerd. Op een kraskaart kan iedereen zijn eigen bevindingen aankruisen. Spannend en gezellig!

Prijs: vanaf € 6,95 per persoon.
personVanaf 4
local_offer€ 6,95 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze