TapasTheater Amsterdam - bedrijfsuitje en smaakvol diner

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
TapasTheater staat bekend om haar unieke pick ’n mix theaterervaring. Het theatergedeelte in het souterrain heeft namelijk niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. In TapasTheater zijn drie professionele voorstellingen van 20 minuten (van cabaret tot muziek, en van toneel tot musical) drie keer op een avond te zien in verschillende theaterzaaltjes.

Voor, tussen en na de voorstelling, cabaret, muziek kun je smaakvol dineren volgens ons easy dining concept en gezellig borrelen. Ons concept is dusdanig flexibel ingericht dat er voor iedereen op het bedrijfsuitje iets leuks te beleven is. Kom je met een grotere groep? Omdat je in kleinere groepen de voorstellingen bezoekt, zit je niet de hele avond naast dezelfde persoon maar kan je op een informele manier met iedereen socializen.

“Tapas” - smaakvol diner tijdens je bedrijfsuitje
Op onze menukaart vind je een selectie van heerlijke gerechtjes, dagelijks vers bereid door chef Mauricio Jansen. Net als bij de theatervoorstellingen, ben je in TapasTheater ook qua aantal gerechtjes helemaal vrij om te kiezen welke, hoeveel en wanneer je deze nuttigt. Onze chef heeft de gerechtjes zo geportioneerd dat drie stuks gelijk zijn aan een volwaardig hoofdgerecht. Het menu wisselt regelmatig, is afhankelijk van het (seizoens-)aanbod én houdt rekening met verschillende allergenen (ook vegan opties).

Tenslotte hebben we een creatieve oplossing bedacht zodat je je eten altijd op het gewenste moment krijgt, ongeacht hoe laat dat is. Geen stress qua eten in TapasTheater dus. Dat het dan óók nog eens lekker is, bevestigen de fijne reviews die we krijgen op Google!
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op!

Aantal personen op het bedrijfsuitje
Van 4 tot 60 personen

Duur & Tijden
Een ervaring bij TapasTheater kan zo lang duren als je zelf wilt, omdat je vrij bent om voor twee óf drie voorstellingen te kiezen. Jullie bezoek kan ’s ochtends, ’s middags én ’s avonds van start gaan. Mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Arrangementen
Op basis van 2 voorstellingen
1. Arrangement #1 €49,05 p.p. (excl. btw)
• 2 Voorstellingen van gegarandeerd topniveau
• Een hoofdmaaltijd, bestaande uit drie gerechtjes naar keuze door chef Mauricio Jansen
• Als dessert een heerlijke taartje van Petit gâteau
• Borrelplank to share
Op basis van 3 voorstellingen

2. Arrangement #2 €59,05 p.p. (excl. btw)
• 3 Voorstellingen van gegarandeerd topniveau
• Een hoofdmaaltijd, bestaande uit drie gerechtjes naar keuze door chef Mauricio Jansen
• Als dessert een heerlijke taartje van Petit gâteau
• Borrelplank to share
Dranken worden op nacalculatie berekend.

Ligging en bereikbaarheid van je bedrijfsuitje in Amsterdam
TapasTheater is gevestigd in Amsterdam (Centrum-Oost, zijstraat van de Wibautstraat). Het is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Op zondag parkeer je zelfs gratis voor de deur!

Vanaf Amsterdam CS of Amstel neem je metro 51, 53 of 54. Uitstappen bij halte Weesperplein (uitgang HvA). Vervolgens loop je in ±10 min naar TapasTheater. Tram 1 en tram 3 brengen je ook naar TapasTheater, vanaf halte Beukenweg is het een paar minuten lopen
personVanaf 8
local_offer€ 49,05 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
phone Bel snel
share favorite
where_to_vote
Amsterdam