Mobiele Escape Room: Het Kunstatelier

Dit uitje is beoordeeld met een 9 .8
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

Verhaallijn:

Bij een kunsthistoricus ligt een schilderij van Rembrand ter observatie. Dit schilderij is heel erg veel geld waard en jullie hebben het plan om het te stelen. Na goed vooronderzoek komen jullie er achter dat dit schilderij opgeslagen ligt in de kelder van het kantoor van kunsthistoricus en Rembrand expert Timmer.

Jullie zijn hier binnengebroken entot jullie verbazing ligt er niet maar 1 exemplaar van het schilderij maar liggen er in totaal 3. Jullie kunnen ze niet alle 3 mee nemen dus moeten jullie er achter komen welke van de 3 de echte is. Hiervoor moeten jullie het materiaal van de heer Timmer gebruiken. Dit ligt allemaal goed opgeborgen achter slot en grendel.

Zorg er voor dat jullie er snel genoeg achter komen want de bewaker maakt elke 60 minuten zijn ronde.. Zijn jullie dan nog in de kelder dan zullen jullie ingerekend worden en lang moeten zitten.. Succes!

Deze Escape Room is mobiel en overal te boeken. De Kamer is door maximaal 6 personen te spelen, maar wij kunnen meerdere kamers opbouwen om zo met grote groepen te spelen.

Deze Escape Room is overal te boeken. Wij bouwen hem ter plekke op. Dit kan op uw kantoor of zelfs bij u thuis.

Bij deze Escape Room probeert u niet alleen binnen een uur uit te breken. U probeert ook het juist schilderij meet te stelen.

Vanaf 2 personen – 100 personen
Vanaf € 16.95.
Duur 60 minuten
Overal te boeken


Vraag vrijblijvend informatie aan:

person2 - 100
local_offer€ 16,95 p.p.
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze