Kookworkshop

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

We organiseren leuke en met name gezellige kookworkshops van diverse aard, zoals Italiaans, Aziatisch maar ook bijv. Koken met Bier. Daarnaast, afhankelijk van seizoen en vraag, organiseren we een combinatie van excursie en koken.

Zelf je groenten halen bij de kwekerij of Vlees bij een van de biologische boerderijen hier in de buurt. In het Seizoen zelf je asperges steken en zelf klaarmaken in onze kookstudio. Uiteraard alles onder professionele begeleiding. We maken dan de lekkerste gerechten met regionale producten. U bezoekt dan ook de boerderij of kwekerij en krijgt daar uitleg over de productie van deze producten.

Meestal organiseren we de workshops na overleg met u als klant.

Onze kookstudio is beschikbaar voor groepen tussen de grofweg 8 en 20 mensen. De studio bestaat uit professionele kook apparatuur en een gezellige tafel waar u de gerechten aan kunt nuttigen. Ook is er een foto studio waar gerechten kunnen worden gefotografeerd.

Met regelmaat komt het voor dat teams het nuttige met het aangename willen verenigen. De gastheer is een ervaren “Organisatie Coach” bij organisaties zoals ING, Telegraaf, ANWB en vele andere bedrijven. De kook workshops worden dan gecombineerd met een interessante lezing of teambuilding. We hebben een specialisatie in Agile.

Heeft u interesse neem contact met ons op zodat we een op maat gemaakte aanbieding kunnen doen. 

personVanaf 8
local_offer€ 50,00 p.p.
restaurantDiner arrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote
Den Bosch , Tilburg , Vlijmen , Waalwijk