Wie is de Mol - Teamuitje

Dit uitje is beoordeeld met een 9 .4
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

Speel het enige echte ‘Wie is de Mol – Teamuitje’ met je collega’s. Teambuilding, verraad en activiteit staan in het middelpunt. Werk in groepen, maar let op. In elke groep zit een verrader. Deze zal via molstreken proberen jouw team te saboteren. Boek Wie is de Rat snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten! 

Speel uitdagende opdrachten en ontmasker de mol

Gebaseerd op het Tv-programma Wie is de Mol komt Uitjesbazen met een levensechte citygame! Jullie gaan in teams aan de slag met uitdagende teambuilding opdrachten terwijl je de stad verkent, maar er is een twist. Er zit namelijk een mol in elk team die de boel probeert te saboteren. Weet de rest van het team de mol te ontmaskeren en de meeste punten binnen te halen? 

Kortgezegd:

  • Ontdek in teamverband een stad naar keuze;

  • Voltooi gezamenlijk opdrachten en scoor de meeste punten;

  • Schakel de ‘mol’ uit en ga aan de haal met de felbegeerde ‘Mol-trofee’;

Wie haalt er de sluwste rattenstreken uit?

Deze super spannende game is te spelen op elke gewenste locatie in Nederland. Speel als teams tegen elkaar, scoor de meeste punten én win de felbegeerde trofee. Uiteraard krijgt dé beste mol ook een prijs als zijn of haar streken niet opgevallen zijn!

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!


personVanaf 15
local_offer€ 24,50 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze