Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Utrecht. Maar liefst 3 Mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten op het fort. Zeer geschikt voor grote groepen vanaf 16 personen.

Het sfeervolle, groene fort met zijn gebouwen is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco erfgoed). De verschillende teams worden uitgerust met een moderne Smartphone om de juiste route dwars door en over het historisch Fort te ontdekken. Historisch oud en digitaal nieuw ontmoeten elkaar in deze bizarre Escape Game.

Een ontsnapping binnen 3,5 uur. Dat is de opdracht! Logisch nadenken en samenwerking vormen de sleutel tot de ontsnapping. Lukt het u door het juist oplossen van o.a. puzzels, opdrachten en raadsels in 3 zones, ieder binnen een uur, uiteindelijk te ontsnappen aan een dreigende ondergang? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel met drie fort rooms, dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de unieke locatie!

Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 16 tot 90 personen (meer in overleg). Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega’s en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten.

Fort Escape Utrecht kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch en / of barbecue. Een eigen ruimte in Fort bij Vechten waar u met uw vrienden en collega’s heerlijk kunt naborrelen en eten.

Dit Uitje is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Gebruik van het Fort
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Smartphone en Fort-Escape-App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking

Prijs incl. 2 consumpties p.p.
€ 39,50 p.p. excl BTW (75 - 90 pers.)
€ 43,50 p.p. excl BTW (60 - 74 pers.)
€ 47,50 p.p. excl BTW (45 - 59 pers.)
€ 49,50 p.p. excl BTW (16 - 44 pers.) 

personVanaf 30
local_offer€ 47,80 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Utrecht