GPS Scooter Dorpen Derby

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

Altijd al eens op een scooter willen rondrijden? Dat kan op onze populaire rode retro Scooters.

Onze scooters zijn overigens niet zomaar scooters. Nee, het zijn echte eco-scooters. Oftewel; elektrisch aangedreven waardoor je op een duurzame manier geniet van een tochtje. Uiteraard zonder stank- en geluidsoverlast. De perfecte manier om echt even van de omgeving en van onze puzzeltocht te genieten. 

 

Bij het ontvangst wordt de hele groep verdeeld in kleinere groepen. Deze groepen mag je zo groot en klein maken als je zelf wilt maar wij adviseren altijd te gaan voor ongeveer 4 à 6 personen per team. Ieder team heeft 1 iemand achterop; die navigeert het team aan de hand van een GPS-apparaat en een navigatiemap de goede kant op. Ieder team krijgt echter een andere volgorde qua GPS locaties en zo rijden alle scootertjes kriskras door de omgeving.

 

Waar gaan jullie naar op zoek? Verschillende GPS-punten in de omgeving. Hier speel je diverse teamopdrachten die je vindt in je navigatiemap. Om deze opdrachten te vervullen dient het team goed te zijn in samenwerken en creatief denken. Ze zijn vooral gericht op gezelligheid. Er zitten lastige puzzels tussen, leuke speurtochten, vragen waarvan de antwoorden in de omgeving gezocht moeten worden en er moet o.a. een originele/gekke teamfoto gemaakt worden. 

 

De teams verdienen punten per opdracht en het team dat deze derby eindigt met de meeste punten is uiteraard de winnaar van onze Scooter Dorpen Derby. Deze winnaar maken wij, aan het einde van de middag, bekend door middel van een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs voor het winnende team. 

 

De scooters besturen, dat doen jullie uiteraard zelf. De bestuurder dient dan ook in het bezit van een bromcertificaat of rijbewijs B. Uiteraard geven wij de teams hiervoor een duidelijke instructie mee en is er tijdens de Scooter Dorpen Derby een enthousiaste begeleider die de groep de gehele middag begeleidt.

 

Is het voor een vrijgezellenfeest? Dan hebben wij, indien gewenst, een ludieke twist. Onze scooters zijn namelijk knalrood maar speciaal voor de vrijgezel zal er een felroze exemplaar staan te blinken! Al mag je tijdens een bedrijfsuitje of een teamdag ook prima je baas, teamleider of jarige collega hier een klein beetje mee pesten natuurlijk. Bij het reserveren van onze Scooter Dorpen Derby is het belangrijk aan te geven dat je 1 roze scooter wenst om teleurstelling te voorkomen. 

Voorbeeldprogramma:
13.30 uur - Ontvangst + Start scootertocht door de mooie omgeving 
14.30 uur - Pitstop op een zonnig terras (drankje excl.) + uitleg van de challenge
15.00 uur - Start Scooter Dorpen Derby 
17.15 uur - Einde Scooter Dorpen Derby + Start ludieke prijsuitreiking 

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan je wensen.
local_offerPrijs op aanvraag
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Breda , Den Bosch , Eindhoven , Tilburg