Robinson Survival

Dit uitje is beoordeeld met een 10 .0
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
De test voor stoere vrouwen en mannen? Kunnen jullie onder enorme druk blijven samenwerken? In afwisselende proeven wordt er in teams gestreden voor de winst! In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen en wie heeft ruimtelijk inzicht? Samenwerking, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen zijn essentieel voor het behalen van de winst.

Van Roeien tot vuur maken, van jagen tot oorlog. Samenwerken, concentratie en communicatie zijn nodig voor het winnen van deze Expeditie Robinson.

In meerdere teams kan dit spel gespeeld worden. Onder begeleiding van een enthousiaste spelbegeleider gaan jullie o.a. boogschieten, roeien, vuur maken en meer..

 

Wat kan je verwachten?

Onder begeleiding van een enthousiaste spelbegeleider jullie 2 – 2,5 uur. We spelen op een locatie waar jullie willen of een door ons geregeld locatie. Uiteraard is het mogelijk om uit te breiden met een borrel of diner.

Jullie krijgen verschillende opdrachten om te laten zien dat jullie de nieuwe Robinson zijn!

Dus waar wacht je nog op? Neem via onderstaand formulier contact op voor een onvergetelijke familiedag, teambuilding, vrienden- of vriendinnendag.


Spel informatie:

  • inclusief quizmaster
  • inclusief spelbenodigdheden
  • vanaf 8 personen
  • duur: 75 minuten
  • overal te boeken
  • 16.95 p.p
personVanaf 6
local_offer€ 16,95 p.p.
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze