Dropping

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Je groep wordt naar een onbekende plek gebracht, vanwaar jullie zelfstandig de weg terug moeten vinden. Jullie worden in groepen verdeeld, vervolgens wordt je geblinddoekt naar de startplek gebracht en daar gedropt. Met behulp van een kompas, GPS en meerdere hulpmiddelen moeten de groepen aan de hand van aanwijzingen en gave opdrachten de weg naar huis terugvinden.

Die aanwijzingen kunnen op verschillende manieren gegeven worden:
Een kaart van de omgeving in combinatie met een kompas;
De GPS-coördinaten van het eindpunt;
Een beschrijving van de te volgen route in woorden, waarin herkenningspunten zoals straatnamen al dan niet achterwege gelaten zijn;
Het oplossen van puzzels en het kraken van codes.
Een dropping in het donker is spectaculairder dan een dropping overdag. Hierbij kunnen wegen met verlichting achterwege worden gelaten, zodat de route echt pikdonker is en de deelnemers deze alleen met een zaklantaarn kunnen verlichten, wat het vinden van de weg terug flink lastig kan maken.

We verzorgen 2 soorten droppings:
De citygame dropping waarbij je met je gezelschap opgehaald wordt in het centrum van de stad en een paar km verderop gedropt wordt. Middels een voor uitgestippelde route moet je je weg terugvinden naar de eindlocatie en kom je langs meerdere bezienswaardigheden van een stad. Een super origineel team uitje!
 
Een de dropping in the middle of nowhere! Waarbij je gedropt wordt in de natuur of het platteland.
Welke dropping is dus afhankelijk waar je locatie zich bevindt. Het team dat er als eerste in slaagt het eindpunt van de dropping te vinden is winnaar van het spel!
personVanaf 15
local_offer€ 35,70 p.p.
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze