Workshop Drone Vliegen

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Drone vliegen is de rage van dit moment en iets wat je gedaan moet hebben. Drones zijn al bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Verschillende organisaties zoals politie en brandweer maken er veelvuldig gebruik van. Maar ook particulier is Drone Vliegen erg populair. Maak leuke filmpjes en foto’s vanuit de lucht en leer vliegen als echte dronepiloot!

Wat mag je verwachten van een Workshop Drone Vliegen?
We starten met een ontspannen ontvangst. Hierna worden de instructies en veiligheidsregels doorgenomen. In team verband leer je de basisvaardigheden hoe je moet vliegen met een drone. Als iedereen behendigheidsniveau PRO heeft gehaald gaan we een gaaf hindernis-parcours vliegen: let the games begin!

Één voor één ga je strijden voor punten voor je team. Het wordt een heuse strijd. Vlieg onder bogen door, door opblaasbare objecten, langs opblaasbare palen en land weer op de landingsplek! Wie blijkt de beste vaardigheden te hebben en wordt de dronepiloot van de dag? Een supergaaf en uniek uitje die je gedaan moet hebben! Ook ontvangen jullie na het uitje de beelden die jullie gemaakt hebben met de drone. Hilarisch om terug te kijken. De Workshop Drone vliegen kan zowel binnen (sportzaal, bedrijfspand, horecazaal, etc.) als buiten. Op een eigen locatie of op een locatie die wij graag regelen voor jullie. Als er buiten gevlogen wordt dient het een "open vrije ruimte" zijn. In een centrum van een stad en in de buurt van openbare (snel)wegen en vliegvelden is het niet toegestaan om drone te vliegen. Wilt u er een heerlijke lunch of diner bij? Informeer naar de mogelijkheden.
personVanaf 15
local_offer€ 27,50 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze