De leukste activiteiten onder één dak

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
READY…..SET…..GO TO THE MAXX!
De ultieme plek voor actie, teambuilding en ontspanning: dat is The Maxx Veenendaal.
Een activiteitencentrum van 7200 m2 voor zowel jong als oud. Ideaal gelegen in het midden van het land, pal aan de A12 nabij afslag Veenendaal-West.
Niet alleen geschikt voor families, vrienden of kinderfeestjes, maar ook de mogelijkheden voor bedrijven zijn legio. Denk aan personeelsfeesten, teambuildingsactiviteiten of de welbekende vrijdagmiddagborrel. The Maxx heeft een goed uitgeruste vergaderzaal, waarbij je in een relaxte setting de zaken kunt bespreken. Dus waarom niet het nuttige verenigen met onze activiteiten?

ACTIE
Gezellig met je collega’s, vrienden of familie het hoofd leegmaken en het avontuur aangaan? Op de kartbaan ga je die actie vinden. Met onze elektrische karts lig je meteen op snelheid en door de vele bochten is dit circuit helemaal afgestemd op mensen die wel van een uitdaging houden.
Kun jij je ze soms wel schieten? In de Lasergame Area gaat deze spanning nog even door. Beweeg door het glow-in-the-dark doolhof, wordt verrast door licht en geluid en probeer je tegenstander uit te schakelen met de lasergun. 
 
TEAMBUILDING
The Maxx telt meerdere varianten Escape Rooms, waarbij je samen met je team probeert te ontsnappen uit de kamer. Kun je opereren onder tijdsdruk? De minuten tikken weg… 
Zoek, denk goed na, leg verbanden, los de puzzels op, kraak de codes, werk samen en laat je niet misleiden! De ideale teambuildingsactiviteit, waarbij het belangrijk is om out-of-the-box te denken.
Uniek in Nederland zijn de Flashcape Rooms, de snelle variant op de Escape Rooms en daarnaast The Battle. Je gaat in teams tegen elkaar strijden.

ONTSPANNING
Genoeg gedaan aan actie en teambuilding? Tijd om te ontspannen! Sla een balletje op onze 18-holes Glowgolfbaan. Of wat te denken van een potje poolen of darten op ons gezellige Horecaplein!?
 
HORECA
Kom na de activiteiten gezellig samen op ons centrale Horecaplein of terras, waarbij je onder het genot van een hapje en een drankje de avonturen nog eens herbeleefd. Op het gebied van eten en drinken kunnen wij alles verzorgen. The Maxx beschikt bijvoorbeeld over 2 grillrestaurants, waarbij we uitsluitend het beste vlees (van de keurslager) en vis serveren, met daarnaast verschillende soepen, salades en diverse soorten ambachtelijk ijs van Tamminga.
Gezellig eten met een groep in onze sfeervolle binnentuin? Bij The Maxx kun je samen met je collega’s team, familie of vrienden heerlijk barbecueën op het terras! Deze BBQ is ook mogelijk in de winterse variant.
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vul dan het onderstaand formulier in!
person2 - 500
local_offerPrijs op aanvraag
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote
Veenendaal