Winter Tuk Tuk Challenge

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Op zoek naar een teambuildingsactiviteit maar moet deze nog plaatsvinden voor het einde van dit jaar of begin volgend jaar? Dan is het wel zo handig dat dit arrangement 100% 'weersafe' is! Omdat kou natuurlijk niet te voorkomen is in deze periode van het jaar hebben wij onze speciale GPS Winter Tuk Challenge ontwikkeld. Natuurlijk speelt de Challenge zich buiten af maar in de TukTuk zorgen wij voor warme dekentjes en zetten we zelfs de stoelverwarming lekker voor jullie aan. Dit zorgt ervoor dat onze GPS Winter Tuk Challenge hèt perfecte uitje is. 

De middag ziet er als volgt uit: 
Je wordt ontvangen in Raamsdonksveer of Geertruidenberg. Hier krijg je eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een TukTuk. In Thailand zijn ze er al zeer behendig in, maar een groot percentage in Europa heeft er waarschijnlijk nog nooit in gereden. Na de uitleg is het tijd om in te stappen. Er is 1 persoon die de TukTuk bestuurt, en daarnaast biedt de TukTuk plaats aan 6 andere personen. De TukTuk’s behalen een snelheid van 35 km per uur en bestuurder is dan ook verplicht in het bezit te zijn van een autorijbewijs.
Tijdens de challenge zal je moeten speuren per GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden dan zul je een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze ontzettend leuke Challenge!
Na de GPS Winter Tuk Challenge zal je ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een buffet of een overheerlijk diner. Uiteraard hebben wij deze in een winters jasje gestoken.
Vraag tijdens het opvragen van de offerte gelijk even naar de inhoud. 

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie/thee en appelgebak (excl.) 
13:30 Uitleg + start GPS Winter Tuk Tuk Challenge 
15:30 Einde GPS Winter Tuk Tuk Challenge + start ludieke prijsuitreiking 
16:30 Start overheerlijk winters buffet of diner (excl.) 
Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.
 
Aantal personen: 10 t/m 120 personen
Duur: In overleg te bepalen
Prijs: Op aanvraag
person10 - 100
local_offerPrijs op aanvraag
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Breda , Dordrecht