Workshop Drone vliegen - Ravenstein

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
In deze workshop drone vliegen ga je onze professionele drones besturen. Fun, teambuilding en behendigheid staan centraal. Na een korte uitleg over wet- en regelgeving en hoe de besturing nou eigenlijk werkt, ga je al snel zelf aan de slag. We werken met professionele drones (Phantom4) waarvan de besturing relatief gemakkelijk is. Als iedereen het vliegen onder controle heeft, gaan we aan de slag met een precisietest waarbij je tegelijkertijd wat extra kennis opdoet over de drone. Natuurlijk ontbreekt een groepsfoto genomen vanuit de lucht niet.

Deze workhop is een aanrader voor familiedagen, bedrijfsuitjes of gewoon leuk om een keer met vrienden te doen. De workshop duurt 1,5 uur.

Groepsuitje: drone vliegen voor grote groepen
Drone vliegen Ravenstein is onderdeel van In alle St(r)aten. Dit recreatieve bedrijf ontvangt dagelijks grote en kleine groepen voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of zomaar een leuk uitje. Het bedrijf richt zich vooral op groepen van 10- 80 personen, maar je kunt vanaf 2 personen al terecht.

Combineer met een buffet of barbecue
Een barbecue of buffet is een mooie aanvulling op de workshop drone vliegen. De locatie biedt verschillende arrangementen zoals een pizza party, tapasbuffet, high friet of barbecue.

Prijs
Prijs per persoon vanaf € 32,50 pp
Vanaf 10 personen

Locatie
Ravenstein

personVanaf 10
local_offer€ 32,50 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote
Nijmegen , Ravenstein