Paintball groepsarrangement

Dit uitje is beoordeeld met een 9 .5
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Ga solo, in duo’s, met je squad of team vs team het paintballveld in. De gamemode Battle Royale is bekend van diverse computer games en wordt nu werkelijkheid. Op zoek naar munitie en andere gear binnen de afgesproken tijd. Naarmate het spel vordert wordt de speelruimte steeds kleiner. Dichter bij je vijand die je schade aan kan brengen.

The Last Team Standing

Thema Battle Royale

Bij de gamemode Battle Royale worden de spelers in het midden van het veld gedropt, vandaaruit begint het spel. Kies voor solo, duo of squads, of speel team vs team. In het veld ga je op zoek naar munitie, gear en healingsmogelijkheden. Je start allemaal met een standaard wapen met basismunitie, tenzij je kiest voor een Extreme Gun. In het paintball veld ligt her en der extra munitie om je wapen aan te vullen. Schiet je tegenstanders af voordat zij de kans krijgen.

Wapens en munitie

Iedereen start met een normaal paintballwapen, tenzij je ervoor kiest met een Extreme Gun te beginnen. Voor extra munitie ga je op zoek naar felgekleurde kokers. Daarmee vul je je wapens aan. Eenmaal geraakt heb je de kans om jezelf te healen. Met een healingsband om de juiste arm neem je weer deel aan het spel. Word je vervolgens nogmaals geraakt dan kan alleen een teamgenoot je nog redden. Tijdens deze reddingsoperatie kan het ook fout gaan en kunnen beide spelers worden geëlimineerd.

Speelveld

Het spel wordt gespeeld op een standaard paintballveld. Er worden rondes gespeeld van 15 minuten waar het veld kleiner wordt naarmate de tijd verstrekt. In het veld is een area gemarkeerd waar de spelers heen moeten na het fluitsignaal. Er worden twee waarschuwingen uitgegeven voordat de finalisten in het gemarkeerde speelstuk moeten overblijven. Daar maken zij de strijd af door nog 1 minuut vol in de actie te gaan. De last man standing is de winnaar van de ronde.

Kinderpaintball

Dit thema kan ook gespeeld worden tijdens kinderpaintball. De regels worden iets aangepast op de jeugdige spelers. De wapens bestaan dan uit kinderpaintballguns, archery tag pijl en boog en plastic messen. Met de juiste aankleding in het veld weten we een fanatieke en sportieve sfeer te creëren voor alle spelers.

Paintball locaties

Het Battle Royale Paintball Thema is te spelen op de volgende locaties:
* Eindhoven (outdoor)
* Gouda (outdoor)
* Rotterdam (indoor)
* Assen (indoor)
* Nijmegen (outdoor)
* Harderwijk (outdoor)
* Rijkevorsel (indoor)
* Merksplas (indoor)

Dit thema is te spelen van 1 januari t/m 31 maart.

Reserveringen voor na die tijd worden automatisch in het volgende thema gespeeld.

Upgrades

Prijzen van de upgrades en extra paintballs:

  • 150 extra kogels – € 18 p.p.
  • Safety Pack – € 5 p.p.
  • Extreme gun – € 5 p.p.
personVanaf 8
local_offer€ 39,00 p.p.
phone Bel snel
favorite
where_to_vote
Assen , Harderwijk , Nijmegen , Eindhoven , Amsterdam , Dordrecht , Gouda , Rotterdam