Big Secret Soap Diner

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Zit jij helemaal in je rol tijdens het grootste schandaal ooit?
De leukste pret is voorpret. Dat geldt zeker voor het Big Secret Soapdiner. Want meerdere personen in jouw gezelschap spelen een eigen rol in een ‘zepig’ schandaal, zo fors dat het de voorpagina van de Privé zou kunnen halen. Of de ‘Party’, want een feest gaat het absoluut worden. Ondertussen geniet je van een heerlijk diner: de lekkerste cliffhanger tijdens deze dramatisch gezellige avond.Ruim voortijds sturen we jou een rolbeschrijving bij jouw uitnodiging. Type-casting heet dat met een mooi woord. Pas jouw kledingstijl, stem, manier van lopen en eventueel jouw make up aan en kruip in de huid van je personage. Speel het spel en lever jouw typische bijdrage aan de ontknoping van een groot geheim!

Wat staat je te wachten tijdens het Big Secret Soapdiner?
Rust op de set! We beginnen met een drankje en iets lekkers. Het is misschien even wennen: veel bekende gezichten en toch zoveel nieuwe karakters.

Geen probleem, onze assertieve quizmaster helpt je daar zo overheen. Een korte introductiefilm licht de spelopzet en de verhaallijn toe. Daarna wordt de groep opgedeeld en schuiven jullie aan voor de eerste gang.
Terwijl jullie genieten van de gerechten ontvouwt het geheim zich langzaam. Quiz, puzzel en acteer: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij het geheim!
 
Wie zijn erbij betrokken?
Wat is de aanleiding?
Wie is de spil in het geheim? Verzamel zoveel mogelijk feiten en geef jouw team de scoop!
personVanaf 15
local_offer€ 60,45 p.p.
restaurantDiner arrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze