Tuk Special

Dit uitje is beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Voor een slagend Teamuitstapje hebben we een aantal vragen die we alvorens we een gepast programma kunnen maken graag beantwoord zien. Toch willen we u er niet van weerhouden om de Tuk Special te presenteren.

Een origineel bedrijfsuitje!! de Tuk Special. Voor het personeelsfeest, Teamuitstapje, vrijgezellenfeest of het jaarlijks bedrijfsuitje een Topper.

Tuk Special

13.30 uur Hartelijk welkom
Onder het genot van een kopje koffie/thee (indien gereserveerd) wordt u door Toon Vertier welkom geheten op ons zonnig gelegen terras.

14.00 uur Fotozoektocht op de meermansfiets
Als de inwendige mens is voorzien neemt u plaats op de meermansfietsen. Elk team ontvangt een route met puzzelopdrachten voor onderweg. Een tocht die u voert door het groene Woud. Het populierenlandschap kunt u met eigen ogen aanschouwen, en onderweg bent u desgewenst bezig met de opdrachten. Halverwege de tocht krijgt u een consumptie aangeboden. Hier heeft u dan ook weer de gelegenheid om met zijn allen even bij te kletsen. Daarna wordt de tocht hervat voor het 2e gedeelte.  

16.00 uur Pauze 
Als iedereen weer terug is op de plaats van bestemming volgt er een pauze. Hier passeren veel verschillende antwoorden onder de deelnemers die de tocht hebben gereden.

16.30 uur Mega Bowl
Nu het eerste onderdeel van de dag erop zit is het voor iedereen een gezellige uitdaging om het spel Mega Bowl te ontdekken. Bij Mega Bowl is het de bedoeling om zo veel mogelijk punten te scoren door de bal in, onder, over of door verschillende uitdagende hindernissen te werpen die verdeeld staan over de 11 banen. Een ongedwongen spel voor jong en oud. 

17.30 uur Pauze
Na het ongedwongen spel komen we even bij op het terras waar tevens een korte instructie gegeven zal worden over het laatste onderdeel van deze dag de “tuk slogan tour”.

18.00 uur Tuk Slogan Tour
Een beleving die u altijd zal bijblijven. U zit met 4 personen in de Tuk Tuk en rijdt langs alle bezienswaardigheden in de omgeving. Een tocht door natuurlijke landschappen met karakteristieke boerderijen. Deze tour is een belevenis op zich die u meegemaakt moet hebben.
   
19.00 uur Prijsuitreiking
Aan het eind van deze veelbelovende middag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en een daverend applaus van de andere deelnemers.

Einde programma aansluitend eventueel: Buffet - Barbecue - Diner - Mega Wok.

Prijs per persoon: € 44.75 volwassenen
Prijs per persoon: € 32,90 kinderen 5-11 jaar
Genoemde prijzen zijn incl. BTW

(Aanvangstijden zijn als voorbeeld bedoeld, mocht het u op een andere tijd beter schikken neem dan contact op voor de mogelijkheden).

personOp aanvraag
local_offer€ 44,75 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Best , Eindhoven