Pubquiz Sallandshoeve

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

Boerderij Sallandshoeve is dé locatie voor actieve- en sportieve uitjes, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Ideaal voor familiedagen, vriendenuitjes, vrijgezellen feestjes en/of sportieve bedrijfsuitjes.

Onze boerderij beschikt over een capaciteit van maximaal 250 personen. Diverse sfeervolle zalen zorgen ervoor dat we een geschikte accommodatie voor diverse groepssamenstelling kunnen aanbieden.                                

Zo verzorgen wij onder andere:

  • Pubquiz va. €19,50 p.p.
  • The Phone -  bekend van TV va. €33,00 p.p.
  • De mannen tegen de vrouwen va. €49,95 p.p.
  • Highlandgames va. €27,50 p.p.
  • Escape room va. €27,50 p.p. 

En nog véél meer. 

De grote van de groep kan variëren per activiteit van 10 tot 100 personen.

 

Ons aanbod is zeer divers en gericht op uw specifieke wensen en voorkeuren. Behalve standaardpakketten leveren wij voornamelijk maatwerk. 

 

Met ruim 100 in- en outdoor activiteiten is er altijd iets passends voor uw gezelschap. Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een voorstel op maat. In overleg met u zullen wij dan ons best doen een passende invulling te bieden. 

 

Naast actieve uitjes kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke High Tea, een lunch of een diner bereid met louter ambachtelijke streekproducten.  Daarnaast beschikken wij over 2 bowlingbanen en een activiteiten kelder en bieden wij vergaderarrangementen aan.

person10 - 100
local_offer€ 19,50 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
wb_sunnyDagarrangement
nights_stayAvondarrangement
phone Bel snel
favorite
where_to_vote
Almelo