Bomkoffer - een zenuwslopend uitje

Dit uitje is beoordeeld met een 8 .8
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

In teams van ongeveer 6 personen krijgen jullie de taak om deze Bomkoffer te ontmantelen. Alles draait om goede samenwerking. Zonder goed te communiceren is het onmogelijk om deze Box te ontmantelen. Lukt het jullie om door middel van goede communicatie de bom te ontmantelen
De game wordt op maat gemaakt, dus de moeilijkheidsgraad en de duur kunnen worden aangepast.
Voor jullie staat een gesloten koffer. Deze zit vergrendeld door middel van een slot. In deze koffer zitten spannende puzzels en opdrachten zoals morsecodes, blacklight en vingerafdrukken... Schiet de onderkant los als je precies 7 keer schudt met de kist? En wat doet die rare sensor rechtsboven in de bomkoffer?
Aan jullie de taak om de bom binnen het uur (of 2 uur) te ontmantelen. Dit lukt alleen als jullie de taken goed verdelen en goed communiceren. Naarmate de tijd vordert neemt de hoeveelheid rook ook toe. Zijn jullie stressbestendig genoeg? 

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!
personVanaf 15
local_offer€ 34,50 p.p.
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze