Originele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt Outdoor

Originele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt OutdoorOriginele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt OutdoorOriginele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt OutdoorOriginele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt Outdoor

Klik hier om meer informatie aan te vragenBent u op zoek naar een origineel / gezellig teamuitje of bedrijfsuitje? dan bent u bij Outdoorlasergamen.com aan het juiste adres!!

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van verschillende activiteiten die alle te maken hebben met spanning en uitdaging, ook voor teambuilding bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoekt u een spannende activiteit, waarbij je met een team de tegenstander moet verslaan? Dan is Lasergamen (max. 16 personen) of ons Lasergame tournament (16 tot 40 personen) erg goed geschikt. Hierbij strijdt u in teams tegen elkaar en liggen er voor de beste spelers speciale wapens en handgranaten klaar! U speelt op een echt battlefield met bunkers, loopgraven, tunnels en torens. Dit is gemaakt in samenwerking met het echte leger.

Onze wapens zijn uniek en gebaseerd op het spelsysteem van Call of Duty.


Rustig genieten van de mooie natuur op de Veluwe, dan is onze GPS Treasure Hunt een ontspannende mogelijkheid. U krijgt van ons een voorgeprogrammeerde GPS mee die u meeneemt in een tocht over de Veluwe. Onderweg komt u langs verschillende punten, waarbij u raadsels/puzzels moet oplossen om de eind coördinaten te krijgen. Met deze coördinaten vindt u de locatie naar de schat!

Onze nieuwste activiteit is de GPS Laser Hunt, verken de omgeving van ‘t Campvelt met een GPS, maar kijk uit voor de jagers!! Lukt het uw team om de jagers te ontwijken en als 1e de schat te vinden, dan staat er aan het einde een verrassing op u te wachten.

U kunt bij terecht voor:
- bedrijfsuitje / teamuitje
- vergaderen
- vrijgezellenfeest
- kinderfeestje4-
- kerk- / school- / sportkamp, low budget overnachten

Aansluitende BBQ
Voor volwassenen is er aansluitend een barbecue mogelijk op ons terrein voor €29,95 extra p.p. inclusief alle drankjes!


Direct mailen

Direct bellen

Dit groepsuitje delen via:


Aantal personen: vanaf 4 personen

Prijs: Vanaf € 15,00 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie