Locatie

Fort Escape Diner – Deluxe


Aantal personen: 25+ personen


Prijs: Vanaf €88,94 p.p. incl. BTW

Fort Escape Diner – DeluxeFort Escape Diner – DeluxeFort Escape Diner – DeluxeFort Escape Diner – Deluxe

Meer informatie aanvragen

Een volledig nieuw dinerspel op het unieke en historische Fort bij Vechten. Een combinatie van Escape-opdrachten aan tafel, die tussen de gangen door wordt onderbroken door een tocht over het fort met olielampen naar TWEE fantastische Fort Escape Rooms… Een razend spannend dinerspel op de mooiste locatie van Utrecht.

Bereidt u voor op een uniek avondarrangement, waar u uit twee Escape Rooms moet ontsnappen om de volgende gang van het diner te kunnen halen… Is uw team slim genoeg om deze lastige taak te volbrengen en het einde van het fortdiner te halen? Wij horen u denken: “krijg ik dan geen eten als ik de Escape Room niet op tijd uitkom?” Natuurlijk niet, maar het kost u wel zeer belangrijke punten. Punten die u uw team nodig heeft om de andere teams af te troeven en de felbegeerde Escape Trofee in de wacht te slepen. Dat smaakt naar leedvermaak in optima forma!

Centraal op het indrukwekkende Fort bij Vechten bevindt zich Barak Z. Hier wordt u door onze Escape spelleid(st)er verwelkomd en start de eerste opdracht.  Pats…u zit gelijk in het spel. Vanaf het eerste moment staat u op scherp, want niets is voor niets… In deze barak, tevens de unieke locatie van uw diner, zorgen de aangestoken vuurhaarden al voor geheimzinnige silhouetten op de muur. U krijgt misschien wel geen hap door uw keel van de spanning! Wat een geweldige en fenomenale sfeer!


Twee Escape Rooms

Na de gezamenlijke uitleg wordt de opdracht van deze avond al snel duidelijk… Hoe ontsnapt u met uw team, niet uit één, maar uit twee (!!) verschillende Escape Rooms. En dat alles tussen de gangen van het diner door. Bewapend met olielampen stapt u de duisternis in en gaat u op zoek naar de Escape Rooms die verspreid over het Fort te vinden zijn. Een historische ontdekkingsreis door de tijd.

Teambuilding en uitdagingen in optima forma. Van de eerste gang tot en met het dessert kunnen de kansen keren. Gaat uw team voor de winst, of blijft u voor eeuwig opgesloten in de donkere tunnels van het historische Fort bij Vechten? Maakt u zich nu niet al te veel zorgen, overnachten op het Fort is niet toegestaan.

Razend spannend tot en met het dessert, waar een allesbepalende slotopdracht zal uitwijzen welk team zich de ultieme ‘Fort Expert’ mag noemen. Gaat uw team voor de winst, of blijft  u voor eeuwig opgesloten in de donkere tunnels van het historische Fort bij Vechten. Maakt u zich nu niet al te veel zorgen, overnachten op het Fort is niet toegestaan.

Fort Escape Diner is inclusief:
 • Professionele entertainers / begeleiders
 • Heerlijk driegangen diner op het fort
 • Mooi aangeklede diner ruimte en exclusief voor uw gezelschap
 • Uniek diner entertainment met twee verschillende en unieke Escape Rooms
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
 • Unieke teambuilding

  Prijs
  €73,50 p.p. excl. btw (46 - 60 pers.)
  €77,50 p.p. excl. btw (31 - 45 pers.)
  €82,50 p.p. excl. btw (25 - 30 pers.) 

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1318 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4